• LIFE&STYLE

    Μάθιου Πέρι: Έχω ξοδέψει 9 εκατ. δολ. για το «ταξίδι» προς τη νηφαλιότητα – Η εξομολόγηση για την Τζένιφερ Άνιστον

    • NewsRoom
    Τζένιφερ Άνιστον και Μάθιου Πέρι

    Τζένιφερ Άνιστον και Μάθιου Πέρι


    Σε συνέχεια των προσωπικών αποκαλύψεων για τον αγώνα του με τους εθισμούς ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) έδωσε συνέντευξη στους New York Times και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων: «Έχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποθεραπευτώ».

    Ο αγαπημένος ηθοποιός των Friends είπε ότι ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών το ποτό και στη συνέχεια τα χάπια και οδηγήθηκε σε πολλαπλές νοσηλείες και στα επείγοντα περιστατικά.

    Παραδέχεται ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021, λίγο πριν γυρίσει το πολυδιαφημισμένο reunion της θρυλικής σειράς Friends, το οποίο προβλήθηκε τον Μάιο του 2021.

    Σε μία ακόμη συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόιερ (Diane Sawyer) και στο τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC, που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 28 Οκτωβρίου, αποκάλυψε πώς η Τζένιφερ Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς και του είπε ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

    «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε, σημειώνοντας ότι «ήταν εκείνη που με βοήθησε περισσότερο. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτό».

    Διαβάστε επίσης:

    Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η 28χρονη καλλονή σύντροφός του



    ΣΧΟΛΙΑ