• LIFE&STYLE

    Τα εγκαταλελειμμένα παιδιά δεν πρέπει να επιστρέφουν στους βιολογικούς τους γονείς όταν ξαφνικά τα αναζητούν

    • NewsRoom


    Η  φροντίδα και η ανατροφή ενός παιδιού είναι πολύ σημαντικά για εκείνους που γίνονται γονείς. Κάποιοι ίσως δεν είναι έτοιμοι ή μάλλον δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνονται γονείς. Ίσως ακούγεται σκληρό, όμως, ακόμη σκληρότερη είναι η πραγματικότητα. Πολλές είναι οι ιστορίες παιδιών, τα οποία είτε εγκαταλείπονται είτε δέχονται βία από την ίδια τους τους γονείς. Οι μητέρες αυτές που προβαίνουν σε μια τέτοια πράξη θα πρέπει να τιμωρούνται και να φροντίζει το κράτος και ίσως και η κοινωνία για το μέλλον των παιδιών. Οι ιστορίες που ακολουθούν θα σας κάνουν να βγείτε από τα ρούχα σας.
    girl2
    Ένα κοριτσάκι ενός χρονών  έμεινε μόνος στην κούνια του σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο για 36 ώρες. Η μητέρα του, του  είχε αφήσει οκτώ μπουκάλια γάλα, αλλά επειδή ήταν  Αύγουστος, το γάλα ξίνισε και έγινε πηγμένο γιαούρτι. Οι γείτονες άκουσαν το κοριτσάκι να κλαίει με λυγμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έπειτα συνέλαβε την μητέρα. Είναι μια σπαρακτική ιστορία – γίνεται περισσότερο συγκινητική  από το γεγονός ότι τρία χρόνια πριν είχε τεθεί αίτημα για να δωθεί για υιοθεσία λόγω της συχνής εγκατάλειψης από τη μητέρα του.
    Ένα ακόμη αθώο παιδάκι τέθηκε σε κίνδυνο αρκετές φορές. Η Ayeeshia Jane Smith έμενε με τους παρένθετους γονείς της, όμως για κάποιο ανεξήγητο λόγο ξαναγύρισε στην βιολογική της μητέρα, η οποία ήταν χρήστης ναρκωτικών και κατέληξε το κοριτσάκι σε τραγικό θάνατο. Δολοφονήθηκε από την ίδια της τη μητέρα.
    boy
    32FA826F00000578-0-Ayeeshia_s_mothe
    Είναι γεγονός ότι τα παιδιά που δίνονται για υιοθεσία ή στην πρόνοια δεν πρέπει να επιστρέφουν στους βιολογικούς γονείς, οι οποίοι είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλοι για να μεγαλώσουν ένα παιδί.
     



    ΣΧΟΛΙΑ