• LIFE&STYLE

    Τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom
    Ελλάδα


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    1. Δείτε πως είναι η Ειδομένη μετά από την εκκένωση της από πρόσφυγες και μετανάστες (Video). Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στην Ειδομένη για την απομάκρυνση των προσφύγων και μεταναστών από τον εκεί καταυλισμό και την μεταφορά τους σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας και η περιοχή μοιάζει σαν να έχει περάσει τυφώνας.
    2. Τι γυρεύει ο Πούτιν στην Ελλάδα; Η οικονομική και ενεργειακή συνεργασία καθώς και θέματα επενδύσεων αλλά και η εν γένει αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.`
    3. Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Πούτιν. Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό θα έχει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν. Το Σάββατο ο πρόεδρος της Ρωσίας θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος.
    4. Στη Θεσσσαλονίκη αύριο ο Πατριάρχης Μόσχας. Στη Θεσσσαλονίκη φτάνει αύριο ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής επίσκεψής του στο ‘Αγιο Όρος.
    5. Μπακογιάννη-Βενιζέλος: Να μην εφαρμόζεται η Σαρία στους μουσουλμάνους της Θράκης. Δύο πρώην υπουργοί Εξωτερικών, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συμφώνησαν απόψε, ότι θα πρέπει να σταματήσει να εφαρμόζεται ο ισλαμικός νομός, η Σαρία, στους Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνους το θρήσκευμα, που ζουν στην Θράκη μιλώντας στο συνέδριο με θέμα “Δίκαιο και Θρησκεία στην Ελλάδα” που διοργάνωσε το Ινστιτούτο για τη Μεσόγειο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (ΕPLO) .
    6. Υπό πίεση η Αγγελική Φράγκου. Αναζητά λύση ρευστότητας. Η διοίκηση της Navios Maritime Holdings εμφανίζεται πρόθυμη να πουλήσει μετοχές της στις δύο θυγατρικές της, στην περίπτωση που δεν έχει άλλη εναλλακτική, αναφέρουν οι αναλυτές.
    7. Η απόλυτη φρίκη στη Βραζιλία: 16χρονη βιάστηκε από 30 άντρες! Πάνω από τριάντα άντρες φέρονται να βίασαν ένα 16χρονο κορίτσι στη Βραζιλία. Η αστυνομία που αναζητά τους δράστες έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβει τους δράστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να ανεβάσουν στα socia media φωτογραφίες και βίντεο από την απίστευτη και αηδιαστική τους επίθεση στην ανήλικη κοπέλα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/aftes-ine-i-5-idisis-gia-tin-ikonomia-pou-prepi-na-xerete-otan-pinete-ton-proino-sas-kafe/48766

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/giorgos-pitsilis-elegchi-tora-se-24-stichimatikes-eteries-tou-diadiktiou/48737



    ΣΧΟΛΙΑ