• LIFE&STYLE

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Μάχες Σύρων και Αφγανών στον Πειραιά. Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε Σύρους πρόσφυγες και Αφγανούς μετανάστες με τις αστυνομικές δυνάμεις εντελώς και για ώρα απούσες.
    2. Προσφυγικό: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Το νομοσχέδιο για την προσφυγική κρίση χαρακτηρίστηκε από την κυβέρνηση ως κατεπείγον και εισάγεται στις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές την Πέμπτη στις 17:30, ώστε την Παρασκευή να εισαχθεί και να ψηφισθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.
    3. Τι σχεδιάζουν οι τράπεζες για τους πλειστηριασμούς ακινήτων; Σχέδιο για πλειστηριασμούς 500 ακινήτων, με γεωγραφική κατανομή και μέχρι τα τέλη του 2016, έχουν συμφωνήσει οι τράπεζες. Το σχέδιο πρόκειται να ενεργοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα και θα αφορά μεγάλα ακίνητα, σε αναλογία 60% στην περιοχή της Αττικής και 40% στην επαρχία, με πλήρη “εκπροσώπηση” ανά νομό.
    4. Ασφαλιστικό: «Κλείδωσαν» μειώσεις σε επικουρικές-εφάπαξ. Από αύριο, λήγει η «σιγή ασυρμάτου» που είχαν ζητήσει οι δανειστές για να γιορτάσουν χωρίς οχλήσεις το καθολικό Πάσχα και αρχίζει η επικοινωνία των τεχνικών κλιμακίων με το υπουργείο Eργασίας εν όψει του νέου ραντεβού για το ασφαλιστικό στις 4 Απριλίου.
    5. Κίνδυνος επ’ αόριστον Grexit για το ποδόσφαιρο. Στα βράχια οδηγείται το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το αδιέξοδο που προέκυψε στη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA και με ορατό πλέον τον αποκλεισμό  της Ελλάδας από τον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη  τόσο σε εθνικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

     

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/gallida-ipourgos-gia-ta-dikeomata-to-ginekon-paromiose-tis-mousoulmanes-me-tis-amerikanes-negres/34602

     



    ΣΧΟΛΙΑ