• LIFE&STYLE

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

     

    1. Ειδομένη: «Φωτιά» από τους αλληλέγγυους και την «εισβολή» Σκοπιανών.  Σκοπιανοί αστυνομικοί πάτησαν Ελλάδα και επιτέθηκαν σε μετανάστες με πλαστικές σφαίρες και χημικά – Οργανωμένο σχέδιο έντασης από Γερμανούς, Ισπανούς, Ιταλούς βλέπουν οι ελληνικές αρχές
    2. Αποκάλυψη: Τυπώνουν 100.000 άδειες ασύλου. Στην προμήθεια 100.000 εντύπων αιτήσεων ασύλου καταφεύγει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα μαζικά αιτήματα, κατά τις τελευταίες ημέρες, από χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια για ένταξη σε καθεστώς διεθνούς προστασίας.
    3. “Αγκάθια” επικουρικών, κόκκινων δανείων και αφορολόγητου στη διαπραγμάτευση. Ο υπερ-μαραθώνιος διαπραγματεύσεων διεκόπη στις 07.00 με κυβέρνηση και θεσμούς να δίνουν νέο ραντεβού στις 15.00. “Πρέπει να κλείσει η συμφωνία σήμερα” ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης ο οποίος έκανε λόγο για σημαντική πρόοδο ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν εκκρεμότητες στα κόκκινα δάνεια.
    4. Καμπανάκι ενόψει της συμφωνίας η «ανταρσία» Δρίτσα. Μπορεί η κυβέρνηση να περιμένει πώς και πώς την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, την επίτευξη συμφωνίας και το κλείσιμο της περίφημης αξιολόγησης, ωστόσο έχει και την αγωνία των διαφοροποιήσεων εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που επιβληθούν – πέρα βέβαια από τον φόβο των κοινωνικών αντιδράσεων, που θα προκληθούν.
    5. Σάλος με τον νόμο ΣΥΡΙΖΑ που «δίνει χάρη» στους κουκουλοφόρους.  Άναυδο έχει αφήσει το νομικό κόσμο και την κοινή γνώμη η εξέλιξη της υπόθεσης με τους δειλούς κουκουλοφόρους, που επιτέθηκαν τυφλά στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος» την Παρασκευή, θέτοντας σε κίνδυνο εργαζόμενους και προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο κτήριο και σε αυτοκίνητα.



    ΣΧΟΛΙΑ