• LIFE&STYLE

    Τα 12 πιο εντυπωσιακά yacht του κόσμου


    Δείτε εδώ τα 12 πολυτελή yacht με πισίνες και ελικοδρόμια που μοιάζουν με πλεούμενες βίλες!

    H Mercedes συνεργάστηκε με τους κατασκευαστές πλοίων της Silver Arrows Marine για να φτιάξει αυτό το πολυτελές yacht, αξίας 1.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Υπάρχουν μόνο 10 στον κόσμο!

    yacht2

    Το yacht χωράει 10 άτομα και όλα τα καθίσματα επενδεδυμένα με δέρμα, ενώ διαθέτει λεπτομέρειες από ξύλο ευκάλυπτου.

    1.2

    Ο συνιδρυτής της Microsoft Paul Allen έχει ένα yacht 414-πόδια με το όνομα “Octopus”. Περιέχει 41 σουίτες και κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια για να χτιστεί.

    2

    Το Octopus περιέχει μία πισίνα, 2 ελικόπτερα, ένα cinema, ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα στούντιο ηχογράφησης. Το yacht επίσης έχει 60 άτομα ως μόνιμο προσωπικό.

    2.1

    Αυτό το superyacht σχεδιάστηκε από την αείμνηστη αρχιτέκτονα Zaha Hadid σε συνεργασία με τα γερμανικά ναυπηγεία Blohm+Voss. Έχει ένα όμορφο σκελετό σε στυλ πλέγματος. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα χρησιμοποιηθεί ως μοντέλο για πέντε νέα σκάφη μήκους 294 ποδιών.

    3

    Αυτό το concept έχει μία πισίνα, ένα τζακούζι καθώς και μία καμπυλωτή σκάλα που συνδέει πολλαπλά καταστρώματα.

    3.2

    O Jay-Z και η Beyonce ενοικίασαν αυτό το τεράστιο σκάφος, το Galactica Star, για τις διακοπές τους το Σεπτέμβριο. Κοστίζει 73 εκατομμύρια δολάρια και χωράει 12 επισκέπτες.

    4

    Το Galactica Star έχει μία master σουίτα, στο ανώτερο κατάστρωμα μία VIP καμπίνα, και άλλες 4 καμπίνες για τους επισκέπτες. Ακόμα, έχει ένα ελικοδρόμιο, ένα “beach club” με δικό του μπαλκόνι, τζακούζι , bar και αποβάθρα για ηλιοθεραπεία.

    4.2

    Το Moonstone έχει μήκος 295 πόδια, και χωράει 12 άτομα. Έχει πισίνα, γυμναστήριο, τζακούζι, cinema, spa, και ελικοδρόμιο.

    5

    Αυτό το superyacht concept της Oceanco και της Van Geest προβάλει μία σειρά διαφορετικών χρωμάτων καθώς ταξιδεύει.

    5.2

    Το Silver Fast yacht σχεδιάστηκε από την Silveryachts. Έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς μπορεί να διανύσει 10,000 ναυτικά μίλια (σχεδόν 11,500 μίλια) μόνο με μία στάση για καύσιμα. Κοστίζει 90 εκατομμύρια δολάρια.

    6

    Αυτό το yacht περιλαμβάνει 9 καμπίνες, έχει χωρητικότητα 18 ατόμων, αποβάθρα για ηλιοθεραπεία, ένα εξωτερικό cinema, ένα ελικοδρόμιο, μεγάλη τραπεζαρία, και ένα τζακούζι για 8 άτομα.

    6.2

    O θρυλικός σχεδιαστής αυτοκινήτων Henrik Fisker χτίζει ένα yacht που θα περιλαμβάνει spa, αρκετά bar, και ένα τζακούζι που κοιτάζει τη θάλασσα.

    7

    Υπάρχουν 6 καμπίνες και έχει χωρητικότητα 12 επισκεπτών και 11 ατόμων προσωπικού. Το yacht κοστίζει 37 εκατομμύρια δολάρια και θα βγει στην αγορά το 2018.

    7.2

    Το yacht Αzzam είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό superyacht του κόσμου. Δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του ιδιοκτήτη αν και ενδέχεται να ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Abu Dhabi.

    8

    Κοστίζει 600 εκατομμύρια δολάρια, έχει δικό του υποβρύχιο και αντιπυραυλικά συστήματα. Έχει 3 αποβάθρες και ένα ελικοδρόμιο.

    8.2

    Το concept superyacht Stiletto είναι 351-πόδια και έχει χώρο για άσκηση, ένα bar, μία VIP καμπίνα και άλλες 6 καμπίνες. Μπορεί να φιλοξενήσει 18 άτομα.

    9

    Θα έχει δύο πισίνες εκ των οποίων η μία θα έχει μικρό καταρράκτη.

    9.2

    Το yacht Eclipse είναι ιδιοκτησία του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Roman Abramovich, και φημολογείται πως κοστίζει 500 εκατομμύρια δολάρια. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο.

    10

    Το yacht έχει 2 ελικοδρόμια, 24 καμπίνες για φιλοξενούμενους, μία αίθουσα disco, δύο πισίνες και αρκετά τζακούζι.

    10.2

    Το concept yacht Shaddai έχει ένα μοναδικό κατάστρωμα, 125-πόδια.

    11

    Μέσα στο σκάφος θα βρει κανείς beach club με μεγάλα ενυδρεία και γυάλινα ταβάνια, bar, πισίνα και ανοιχτή βεράντα με πανοραμικές θέες.

    11.2

    Το Sunseeker 95, αν και όχι το μεγαλύτερο yacht από τα προαναφερθέντα, είναι ένα από τα πολυτελέστερα. Έχει ένα bar, ένα τζακούζι και ένα καθιστικό χώρο για τους επισκέπτες.

    12

    Θα μάθουμε περισσότερα για το Sunseeker το Σεπτέμβριο.

    12.2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/ta-nea-asteria-tou-ellinikou-design-kanoun-business-metaxi-afton-ke-emmanouela-likou/60969

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/pokemon-go-osa-prepi-na-xerete-gia-ti-nea-trela-tou-planiti/60905



    ΣΧΟΛΙΑ