• LIFE&STYLE

    Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά την αποχώρησή του

    Παπαργυροπουλος

    Νάσος Παπαργυρόπουλος


    Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν ο παίκτης των Μαχητών που αποχώρησε από το Survivor. Ο δημοφιλής πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram το πρώτο του μήνυμα.

    «Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνετε, είμαι πραγματικά ευγνώμων και υπόχρεος για όλα τα μηνύματα, τα σχόλια σας και την παρουσία σας με οποίο τρόπο δίπλα μου.

    Βγαίνοντας απ’ το παιχνίδι κατάλαβα πως το μεγαλύτερο μάθημα, η ποιο σημαντική εμπειρία και το ποιο έντονο συναίσθημα μου δόθηκε τώρα απ’ όλους εσάς και αυτό εν τέλει είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ μέσα απ’ το Survivor. Σε λίγο μετά από σχεδόν πέντε μήνες και πάλι Ελλάδα!», έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συγκεντρώνοντας σχεδόν 20.000 likes σε λιγότερο από μία ημέρα, ενώ οι θαυμαστές του πλημμύρισαν το προφίλ του με περισσότερα σχόλια.

    View this post on Instagram

    Σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ για την υποστηριξη και την αγαπη που μου δειξατε και μου δειχνετε, ειμαι πραγματικα ευγνωμων και υποχρεος για ολα τα μηνυματα, τα σχολια σας και την παρουσια σας με οποιο τροπο διπλα μου. Βγαινοντας απ το παιχνιδι καταλαβα πως το μεγαλυτερο μαθημα, η πιο σημαντικη εμπειρια και το πιο εντονο συναισθημα μου δοθηκε τωρα απ ολους εσας και αυτο εν τελει ειναι το μεγαλυτερο επαθλο που δοθηκε ποτε μεσα απ το Survivor. Σε λιγο μετα απο σχεδον πεντε μηνες και παλι Ελλαδα! #survivor #survivor2018 #survivorgreece #carribean #santodomingo #nasospapargyropoulos #nasos #survivorgr #reality #sea #happy #picoftheday

    A post shared by Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) on


    Νωρίτερα, ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε μία φωτογραφία από την παραλία του Αγίου Δομινίκου γράφοντας ότι, «Εντυπωσιακό, αλλά ήρθε η ώρα να γυρίσω στην ακόμα πιο εντυπωσιακή χώρα μου».

    νασος-παπαργυροπουλος-instagram-story

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Ποιος αποχώρησε στο χθεσινό Gala (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Πώς σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Μελίνας για την Ροδάνθη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Στημένο το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας; Ποιος παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει (video)



    ΣΧΟΛΙΑ