• LIFE&STYLE

    Power of Love: Ποιος αποχώρησε στο χθεσινό Gala (video)


    Στο χθεσινό Power of Love Gala ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι. Αν και οι παίκτες ψήφιζαν όλη την εβδομάδα για το ζευγάρι που επιθυμούσαν να φύγει από το σπίτι, η Βίβιαν εξασφάλισε την παραμονή της.

    Ο Νίκος και η Βίβιαν συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και μαζί με τον Κυριάκο και την Εύα που ήταν οι αμέσως επόμενοι, τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση των συμπαικτών τους. Στην τελική ψηφοφορία ο Νίκος και η Βίβιαν πήραν 6 ψήφους έναντι 4 που έλαβαν ο Κυριάκος με την Εύα.

    Η Μαρία Μπακοδήμου όμως εξήγησε στη συνέχεια ότι υπάρχει η δυνατότητα να αποχωρήσουν και ο Νίκος και η Βίβιαν ως ζευγάρι, αλλά και η δυνατότητα να μείνει ο ένας από τους δύο στο σπίτι. Το ζευγάρι ζήτησε κόκκινο δωμάτιο προκειμένου να το συζητήσει και η απόφαση που πήραν ήταν να παραμείνει στο Power of Love η Βίβιαν Τσιμίλα και να αποχωρήσει μόνο ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

    «Η Τζούλια μου είπε ποτέ μην ξεχάσεις τον στόχο για τον οποίο μπήκες εδώ και ο Νίκος μου είπε ότι θα ήθελε να μείνω, οπότε θα μείνω», δήλωσε η Βίβιαν η οποία αφού συζήτησε με τον Νίκο στο κόκκινο δωμάτιο αποφάσισε να παραμείνει στο Power of Love.

    νικος-σπυριδαντωνακης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα αναστατώσουν τα ζευγάρια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Πώς σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Μελίνας για την Ροδάνθη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Στημένο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; Ποιος παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει (video)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγνώριστος! Δείτε πώς ήταν ο Νίκος του Power of Love πριν από 20 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ