• LIFE&STYLE

    Survivor: Το νέο μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο και το δολοφονικό βλέμμα της Ελευθερίας (video)

    • NewsRoom


    Για το έπαθλο της επικοινωνίας έδωσαν μάχη Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor, με τους Κόκκινους να επιστρέφουν στις νίκες και να κατακτούν ξανά το έπαθλο της επικοινωνίας.

    Ο Γιώργος Λιανός προειδοποίησε τον Μάριο Πρίαμο ότι τον περιμένει ένα μήνυμα από την Καρολίνα. Μάλιστα, τον ρώτησε αν θέλει να το ακούσει.

    «Θα τα ακούσω και την ευχαριστώ όμως θέλω να παρακαλέσω την Καρολίνα να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας αυτή τη στιγμή γιατί με πιέζει ψυχολογικά όλο αυτό», δήλωσε ο Μάριος.

    Από την πλευρά της η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

    Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί προκειμένου να ακούσουν και να διαβάσουν τα μηνύματα των αγαπημένων προσώπων τους, με το συναίσθημα της συγκίνησης να επικρατεί.

    Μηνύματα αγάπης έστειλε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα και η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα.

    Όταν ήρθε η σειρά του Μάριου, εμφανίστηκε μια φωτογραφία της Καρολίνας, στην οποία φορούσε μία πουκαμίσα και ένα ζευγάρι κάλτσες με καρδούλες που έγραφαν πάνω «μ’ αγαπάς».

    «Hey you, passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με τη δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη τη σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στη Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλία πολλά», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα της Καρολίνας.

    Από την πλευρά του, ο Μάριος σχολίασε: «Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος και η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

     

     

     

     

    Στο μεταξύ, μπορεί η σχέση του Μάριου και της Ελευθερίας να έχει τελειώσει, ωστόσο, κάποιος άλλος παίκτης έχει βάλει στο μάτι την Ελευθερία.

    Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως ενδιαφέρεται για την τραγουδίστρια.

    Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να βγάλει μέχρι και την μπλούζα του για χατίρι της.

    «Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω. Όμως δεν υπάρχει κάτι. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, όπως είπα και χθες. Είμαστε στη μέση του πουθενά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, τι μπορεί να πουν δύο άνθρωποι», δήλωσε.

    Ωστόσο, άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για να συμβεί κάτι παραπάνω με την Ελευθερία Ελευθερίου.

    «Σίγουρα μια γυναίκα την εξιτάρει όταν ένας άνθρωπος μιλάει όμορφα για αυτή. Δεν υπάρχει γυναίκα να μην κολακεύεται από αυτό. Τώρα τα παιδιά θέλουν να κάνουν και λίγη πλάκα μαζί μας, να πουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, το ξαναλέω. Στο Survivor είμαστε, το παιχνίδι των ανατροπών. Όλα γίνονται», πρόσθεσε.

    Οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες από τους υπόλοιπους, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αναρωτιέται: «Θες να ρίξεις γυναίκα και κάνεις σαν 15 χρονών!».

    Η Μαριαλένα, όμως, στήριξε τον Τάκη…

    Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο 23/2:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ