ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση διασκέδασαν το βράδυ της Τετάρτης, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.
Μετά το viral ζεϊμπέκικο του ηθοποιού, οι δύο τραγουδίστριες και πλέον καλές φίλες αποφάσισαν να το αναπαραστήσουν.
Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε την επιτυχία της «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», την οποία και αφιέρωσε στον αγαπημένο της.
Στη συνέχεια έκανε μαζί με την Άννα Βίσση αναπαράσταση το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.
Στο Instagram, η Δέσποινα έγραψε: «Ό,τι έχω ζήσει το ‘χει πει η Βίσση», ενώ τη χαρακτήρισε «super star».
Δείτε το ζεϊμπέκικο:
View this post on Instagram
Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η Βανδή:
Τα Instagram Story του Μπισμπίκη:


Δείτε βίντεο από το Happy Day:
Το «original» ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Στο μηδέν, για πρώτη φορά από το 1985, οι εισαγωγές πετρελαίου από τη Σαουδική Αραβία τον Ιούλιο
- Το δολάριο οδεύει προς την καλύτερη ημέρα των τελευταίων δύο εβδομάδων, καθώς ανεβαίνουν οι τιμές του πετρελαίου
- Χρίστος Δήμας: Αυτοψία στα εργοτάξια του νέου ΒΟΑΚ – Σύντομα στην κυκλοφορία οι παρακάμψεις Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Φάρσαλα, βελτιωμένη η κατάσταση στην πυρκαγιά στην Σκύρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.