array(0) {
}
        
    
Menu
-0.44%
Τζίρος: 156.37 εκατ.

Καρλ Λάγκερφελντ: Ο ωραίος Μπατίστ Τζιαμπικόνι, η τεράστια περιουσία, η γάτα και οι κληρονόμοι

Life & Style

Survivor: Τέλος στο «Ελλάδα-Τουρκία»-Πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι;

Survivor Ελλάδα-Τουρκία
Comments

Την απόφαση-βόμβα να αλλάξει τελείως την σύνθεση του Survivor 3, πήρε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή η απόφαση έρχεται μετά από συνεχείς προσπάθειες για προσέλκυση του τηλεοπτικού κοινού, με την είσοδο διάσημων παιχτών όπως αυτή της Κατερίνας Δαλάκα.

Οι προσπάθειες αυτές βέβαια δεν απέδωσαν και έτσι αλλάζει εντελώς το περιεχόμενο του παιχνιδιού, καταργώντας τη θεματική που θέλει την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία και στα αγωνίσματα και στην επιβίωση. Πλέον, οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες και στα αγωνίσματα και στις παραλίες. Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος θα κληθούν την επόμενη εβδομάδα να επιλέξουν τους παίκτες των νέων ομάδων που θα προέρχονται και από τις δύο χώρες.

Η αλλαγή αυτή θα ανακοινωθεί την Κυριακή από τον Σάκη Τανιμανίδη. Επίσης, μετά από αυτή την αλλαγή το Survivor θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη βράδυ, καθώς η παραγωγή πιστεύει πως θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Το αναπάντεχο δώρο του Χικμέτ στους Έλληνες και η αντίδραση των Τούρκων (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρός – Νίκα: Τα ωραία του γάμου, το kitsch και η… συναυλία του γαμπρού
Το στοίχημα της ΕΡΤ, ποιος αντικαθιστά τον Παπαδάκη, τα σχέδια του Ιβάν για Open, τα… μαγικά της Καραβάτου, γιατί φεύγουν από τον Λιάγκα
Θέμις Ζουγανέλη: Η γυναίκα που έκανε την αισθητική ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν
Birkin: Όλο το παρασκήνιο από το 10λεπτο auction της πιο διάσημης Hermes – Μόλις 9 άτομα έδωσαν bid
Νταίζη Νίκα: Ποια είναι η εντυπωσιακή αδελφή της Αλεξάνδρας Νίκα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Έκτακτο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA
Γέννησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Τζούλιαν ΜακΜάχον: Από ποια μορφή καρκίνου πέθανε
Σκόπελος: Φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία των πιο αξέχαστων και «πράσινων» διακοπών σου!
Μέμος Μπεγνής: Η Ελλάδα είναι η χώρα των βυσμάτων