• Media

    Survivor: Τα… καρφιά, οι εντάσεις και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

    • NewsRoom


    Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ

    Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο βρήκε τους παίκτες να ετοιμάζονται για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, στο οποίο και οι δύο ομάδες δήλωσαν ξεκάθαρα πως θέλουν την νίκη. Πριν φτάσουν στο αγώνισμα, μάλιστα, οι Διάσημοι σχολίασαν τα… γυμνασμένα κορμιά των Μαχητών, τα οποία, όπως υποστήριξαν, είναι πιο πολύ αποτέλεσμα φαρμάκων, παρά αληθινής γυμναστικής.

    Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας εκτυλίχθηκε στο νερό, με έναν σχετικά μικρό, αλλά αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης και έναν διαφορετικό τελικό στόχο. Ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο στην αρχή για τις δύο ομάδες, όμως λίγο αργότερα οι Μαχητές κατάφεραν να προηγηθούν, φθάνοντας τελικά στο πολυπόθητο 10. Το σκορ έληξε στο 10 – 5, με τους Διασήμους να καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

    Η ήττα των Διασήμων προκάλεσε και τις πρώτες εντάσεις της εβδομάδας, με τον Αλέξη Παππά να ξεσπά αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα προς τους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους ότι χρειάζονται… γυμναστική. Αυτό προκάλεσε την ενόχληση της Αγγελικής Λάμπρη, η οποία επιστρέφοντας στην παραλία ζήτησε τον λόγο από τον ηθοποιό για τη συμπεριφορά του. Το ζήτημα συνεχίστηκε στο συμβούλιο του νησιού, με τις τοποθετήσεις των παικτών των Διασήμων να αποκαλύπτουν τον διχασμό που υπάρχει στην ομάδα.

    Τελικά, από την ψηφοφορία των παικτών, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε η Αγγελική Λάμπρη, ενώ ψήφους πήραν ο Γιώργος Κοψιδάς, αλλά και ο Τριαντάφυλλος. Το βράδυ της Τρίτης, Διάσημοι και Μαχητές θα παίξουν ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας, για να προκύψει ένας επιπλέον υποψήφιος προς αποχώρηση.

    Διαβάστε ακόμη:

    Survivor spoiler: Τέσσερις νέοι παίκτες «εισβάλλουν» σε Μαχητές και Διασήμους (video)

    Ανατροπή με Τάνια Ρόμπερτς: Νοσηλεύεται ζωντανή η ηθοποιός – Τι συνέβη (video)

    Η συνταγή που θα μας λύσει τα χέρια: Συγκλονιστικές πατάτες με μανιτάρια στο φούρνο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ