• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Τέσσερις νέοι παίκτες «εισβάλλουν» σε Μαχητές και Διασήμους (video)

    • NewsRoom


    Δύο νέα πρόσωπα έκαναν την είσοδό τους στο Survivor, στο επεισόδιο της Κυριακής, ωστόσο, ακόμα τέσσερα γνωστά ονόματα αναμένεται να «εισβάλλουν» στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες εβδομάδες.

    Η ομάδα των Διασήμων υποδέχτηκε χθες τη δημοσιογράφο, Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ η ομάδα των Μαχητών, την αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, Ασημίνα Ιγγλέζου, με το επεισόδιο να σημειώνει για ακόμα μια φορά εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και συγκεκριμένα 33,8% κατά μέσο όρο, ενώ άγγιξε μέχρι και το 40%.

    Ένα από τα ονόματα που ακούγεται καιρό ότι θα συμμετέχει στο Survivor είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, γνωστή από το Mykonos Live TV. Αν και η είσοδός της στο Survivor ήταν προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν θα μπει την επόμενη εβδομάδα στην ομάδα των Μαχητών στη θέση της Έλενας Λιλιοπούλου.

    Και η ομάδα των Διασήμων θα ενισχυθεί με νέα πρόσωπα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Πρωινού, η τουρκική παραγωγή του Survivor βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αθλητή ποδηλασίας, Γιώργο Χειμωνέτο, αλλά και με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου., την οποία δεν αποκλείεται να δούμε και σε διαφορετικό ριάλιτι, σε περίπτωση που δεν υπογράψει με την Acun Medya.

    Μια συμμετοχή που «έκλεισε», όμως, την οποία ο ΣΚΑΪ κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό είναι εκείνη ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή και μοντέλου των 90’s με μεγάλη απήχηση στους φίλους της μπάλας.

    Μέχρι στιγμής η ομάδα των Διασήμων αποδεικνύεται η πιο αδύναμη, με αποτέλεσμα ο σταθμός και η παραγωγή να αναζητούν ακόμα περισσότερα πρόσωπα για να την ενισχύσουν.

    Δείτε βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Τα νέα πρόσωπα, οι παρεξηγήσεις και το… «πλάσιμο της γυναίκας»

    Πέτρος Κωστόπουλος: Ήταν 3.000 Έλληνες για Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι (video)

    Πέθανε η Τάνια Ρόμπερτς – Ήταν ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ



    ΣΧΟΛΙΑ