• LIFE&STYLE

    Survivor: Τα highlights από το πάρτι της Ένωσης – Μεταμορφώσεις, φλερτ και η συναυλία του Jason Derulo

    • NewsRoom


    Μεταμορφώσεις, φαγητό, φλερτ, τραγούδι και χορό! Το πάρτι της Ένωσης στο Survivor τα είχε όλα!

    Μπλε και Κόκκινοι άφησαν για λίγο στην άκρη τον στίβο μάχης και τις μεταξύ τους διαμάχες και πέρασαν μια ξεχωριστή μέρα στον παράδεισο. Οι παίκτες γιόρτασαν το γεγονός ότι κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι την ένωση των δύο ομάδων, κάτι που ήταν στόχος για τους περισσότερους.

    Για πρώτη φορά μετά από περίπου τρεις μήνες, απόλαυσαν το μπάνιο τους, κουρεύτηκαν, στολίστηκαν, έβαλαν τα καλά τους και ετοιμάστηκαν για το μεγάλο γεγονός του Survivor.

    Αφού τους υποδέχτηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος τους γνώρισε στους Τούρκους παίκτες του αντίστοιχου Survivor της γειτονικής χώρας, οι Έλληνες παίκτες απόλαυσαν ένα λαχταριστό δείπνο από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

    Ήδη από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους, ο Τζέιμς Καφετζής ήταν εκείνος που ξεκίνησε να φλερτάρει με μία από τις Τουρκάλες παίκτριες, ζητώντας από τον Ατζούν να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνη.

    Πάντως, δεν έλειψαν και τα «πικρόχολα» σχόλια προς το πρόσωπο της Άννας Μαρίας από την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά, ενώ από την πλευρά τους ο Τζέιμς και ο Νίκος εξέφρασαν τη στενοχώρια τους για την αποχώρησή της.

    Στη συνέχεια, έγινε ο καθιερωμένος διαγωνισμός καραόκε, με τους επαγγελματίες τραγουδιστές να ερμηνεύουν μερικές από τις επιτυχίες τους, χωρίς όμως να συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία. Μεγάλη νικήτρια με 159,5 πόντους αναδείχθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία θα παρευρεθεί και του χρόνου στο Πάρτι της Ένωσης στον Άγιο Δομίνικο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

    Στιγμή που ξεχώρισε ήταν και η τούμπα του Νίκου Μπάρτζη, που έγινε γρήγορα meme στα social media.

    Πρωταγωνιστής του επικού φινάλε του πάρτι ήταν ο μουσικός καλεσμένος, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση των Ελλήνων, αλλά και των παικτών των ομάδων Τουρκίας και Ρουμανίας του φετινού Survivor και δεν ήταν άλλος από τον διάσημο Αμερικανό, Jason Derulo.

    Πλυμένοι, ντυμένοι και έτοιμοι να παρτάρουν:

    «Μάς έφαγε τα σωθικά η Άννα Μαρία»:

    Η γνωριμία Ελλήνων και Τούρκων:

    Το λαχταριστό δείπνο:

    Πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες τους τελευταίους τρεις μήνες:

    Η νικήτρια του διαγωνισμού καραόκε:

    Η επική τούμπα του Νίκου:

    «Τελεφερίκ»:

    Η συναυλία του Jason Derulo:

    Διαβάστε επίσης:

    Τζίνα Αλιμόνου: Το μυστικό κατά των ραγάδων (video)

    Άγριες Μέλισσες: Το δίλημμα της Ανέτ και η ανακοίνωση του Νικηφόρου – Οι περιλήψεις για 29/3-1/4

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ