• LIFE&STYLE

    Survivor: Τα δάκρυα, ο τραυματισμός και η αποχώρηση (videos)

    σερβαιβορ

    Survivor συμβούλιο του νησιού


    Ένα επεισόδιο γεμάτο σημαντικές εξελίξεις παρακολουθήσαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, αφού χθες οι παίκτες αγωνίζονταν για τελευταία φορά για το οικογενειακό έπαθλο, ενώ είχαμε και συμβούλιο αποχώρησης. Όλα αυτά χρωματίστηκαν ακόμη πιο επιβαρυντικά για την ψυχολογία των παικτών με τον σοβαρό τραυματισμό ενός από τους παίκτες, που σόκαρε τους πάντες.

    Χθες διαδραματίστηκε το αγώνισμα που θα καθόριζε το ποια ομάδα θα κερδίσει το οικογενειακό έπαθλο, ένα έπαθλο που όλοι επιθυμούσαν περισσότερο από κάθε άλλο και συγκινούνταν και μόνο στη σκέψη ότι οι δικοί τους άνθρωποι θα ταξιδέψουν έως τον Άγιο Δομίνικο, για να τους συναντήσουν από κοντά και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί τους. Την πολυπόθητη νίκη τελικά κατάφερε να πάρει η μαύρη ομάδα, όπως άλλωστε είχαμε αποκαλύψει προ ημερών, αφού η Κατερίνα Δαλάκα χάρισε τον καθοριστικό πόντο στην ομάδα της, στον αγώνα ενάντια στη Σεντά και χάρισε στην ομάδα της το οικογενειακό έπαθλο.

    Μετά την επικράτηση της νίκης, τόσο οι παίκτες της μαύρης, όσο και οι παίκτες της άσπρης ομάδας ξέσπασαν σε κλάματα. Η μαύρη ομάδα έκλαιγε από χαρά και συγκίνηση που θα κατάφερνε να συναντήσει τους δικούς της ανθρώπους από κοντά, ενώ οι παίκτες της άσπρης ομάδας έκλαιγαν επειδή έχασαν οριστικά την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτή την πολύτιμη στιγμή με τους συγγενείς τους.

    Ο αγώνας βέβαια χρωματίστηκε και με τον σοβαρό τραυματισμό του Τούρκου παίκτη, Εμρέ. Το περιστατικό συνέβη στην αρχή του σημερινού αγωνίσματος του Survivor, κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της μαύρης ομάδας. Στον δεύτερο γύρο, θέσεις στην αφετηρία πήραν ο Emre και ο Bora. Με το που σφύριξε ο Σάκης Τανιμανίδης, οι δύο τους έτρεξαν προς το πρώτο εμπόδιο, όπου έπρεπε να περάσουν μέσα από μία τρύπα.

    Ο Emre, όμως, στάθηκε άτυχος, καθώς στην προσπάθειά του να περάσει μέσα από την τρύπα, χτύπησε και από τον πόνο άρχισε να φωνάζει. Αμέσως δίπλα του έτρεξε ο Bora και εν συνεχεία και όλοι οι παίκτες μαζί με τους γιατρούς της παραγωγής.

    Οι συμπαίκτες του Τούρκου σοκαρίστηκαν ακούγοντάς τον να φωνάζει έτσι. Ωστόσο, ευτυχώς, τελικά αποδείχθηκε ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και μετά από λίγη ώρα ο Τούρκος ήταν έτοιμος και πάλι να αγωνιστεί κανονικά.

    Το τέλος του επεισοδίου είχε ένα δύσκολο συμβούλιο αποχώρησης, με αβέβαιο αποτέλεσμα. Υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή τη φορά ήταν ο Σπύρος Γουρδούπης και η Δήμητρα Βαμβακούση. Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος έχει περάσει αρκετές φορές από τη διαδικασία της ψηφοφορίας και είχε αποδειχτεί πολύ αγαπητός από το κοινό, αφού τον «έσωζε» επανειλημμένα. Αντίθετα, για τη Δήμητρα, αυτή ήταν η πρώτη της αναμέτρηση στην ψηφοφορία. Από την καθολική ψηφοφορία του κοινού προέκυψε ότι πιο αγαπητή από τους δύο είναι η Δήμητρα και έτσι από το Survivor αποχώρησε ο Σπύρος.

    Ο παίκτης αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Μεταξύ άλλων, είπε «Ήρθα εδώ για ένα πείραμα, δεν περίμενα για κανένα λόγο ότι θα φτάσω μέχρι εδώ. Ήρθα εδώ πραγματικά για ένα, δύο μήνες, να δω τι παίζει, τι γίνεται. Γνώρισα πολύ κόσμο και βίωσα μια κατάσταση που δεν περίμενα. Φοβερά συναισθήματα…».



    ΣΧΟΛΙΑ