• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το οικογενειακό έπαθλο

    σερβαιβορ

    Survivor συμβούλιο του νησιού


    Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες του Survivor, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού.

    Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε έναν έντονο αγώνα ασυλίας μεταξύ της μαύρης και της άσπρης ομάδας. Ο ανταγωνισμός των δύο ομάδων στο χθεσινό αγώνισμα έφτασε στα ύψη, με τον αγώνα να εξελίσσεται, τελικά, σε ντέρμπι. Τη χαριστική βολή έριξε η Αφροδίτη από την λευκή ομάδα, που χάρισε τελικά τη νίκη στην ομάδα της.

    Κατόπιν αυτού του αγώνα ασυλίας, οι δύο ομάδες κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, με τη μαύρη ομάδα να πρέπει να αναδείξει τους υποψηφίους γι’ αυτή τη φορά. Η Μαύρη ομάδα είχε να βρεθεί σε αυτή τη θέση από την ημέρα που αποχώρησε ο Ατακάν. Επομένως, ήταν η σειρά των Ελλήνων παικτών να τεθούν σε ψηφοφορία. Από τη διαδικασία, ως υποψήφιοι προέκυψαν ο Σπύρος και η Δήμητρα.

    Αυτά όμως δεν ήταν όλα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο ψηφοφορίας του νησιού, καθώς μια ανακοίνωση από τον Έλληνα παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη ήρθε για να αναστατώσει ευχάριστα τους παίκτες και να τους φτιάξει τη διάθεση, φέρνοντας χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

    Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο επόμενος αγώνας θα έχει το πιο σημαντικό έπαθλο απ’ όλα. Όπως χαρακτηριστικά τους είπε, η ομάδα που θα κερδίσει τον επόμενο αγώνα επάθλου, θα έχει την ευκαιρία να φέρει στον Άγιο Δομίνικο ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι νικητές του επάθλου, επομένως, θα μπορέσουν να περάσουν λίγο χρόνο με τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα, τα οποία θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο για να τους δουν.

    Αυτό έκανε τους παίκτες να χαρούν ιδιαίτερα, ενώ πολλοί από αυτούς συγκινήθηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

    Μια πληροφορία που κυκλοφορεί αποκαλύπτει το νικητή του μεγάλου επάθλου. Όπως όλα δείχνουν, «χρυσός» νικητής αυτού του τόσο σημαντικού για τους παίκτες επάθλου είναι η μαύρη ομάδα, των οποίων οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα, που ανήκει στην μαύρη ομάδα, έχει ξαναζήσει τη συγκεκριμένη στιγμή πέρυσι, όταν η παραγωγή έκανε έκπληξη στους παίκτες εμφανίζοντας ξαφνικά μπροστά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως τώρα, έτσι και τότε, η ομάδα της Κατερίνας ήταν και πάλι εκείνη που είχε κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο να περάσει αρκετό χρόνο με τα συγγενικά πρόσωπα.

    Όλα αυτά θα τα δούμε στα επεισόδια των επόμενων ημερών, όπου αναμένεται να διεξαχθεί το σχετικό αγώνισμα, από το οποίο θα προκύψει ο μεγάλος νικητής του επάθλου της οικογένειας.

    Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη και τις αντιδράσεις των παικτών:



    ΣΧΟΛΙΑ