• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 7/6: Η ομάδα που θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι (video)

    σποιλερ-διαρροες-μαχητες-διασημοι


    Μετά την επεισοδιακή ήττα των Διασήμων και τον τσακωμό τους με τους Μαχητές, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στον στίβο μάχης για ένα μοναδικό έπαθλο. Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, η νικήτρια ομάδα του σημερινού αγώνα θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι.

    Το κλίμα στην παραλία δεν είναι καλό, καθώς η μία ομάδα κατηγορεί την άλλη για την συμπεριφορά που παρουσιάζει κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά και γενικότερα στο παιχνίδι.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, η Κατερίνα Δαλάκα και η Εύη Σαλταφερίδου είχαν μία έντονη λογομαχία, ωστόσο σήμερα ένας τραυματισμός της δυνατής παίκτριας των Διασήμων κάνει την παίκτρια των Μαχητών να τρέξει στο πλευρό της προκειμένου να διαπιστώσει πόσο σοβαρά χτύπησε.

    Οι Διάσημοι βρίσκονται σε μία δύσκολη κατάσταση, καθώς, έχασαν την ασυλία και απόψε θα πρέπει να αποχωριστούν ακόμα ένα μέλος της ομάδας τους. Υποψήφιοι αναδείχθηκαν η Βιργινία Δικαιούλια, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Μελίνα Μεταξά, κάτι που σίγουρα δυσκόλεψε το τηλεοπτικό κοινό στις ψήφους.

    μαιαμι

    Όσον αφορά το ταξίδι στο Μαϊάμι, σύμφωνα με τις διαρροές εκείνοι που θα καταφέρουν να πάρουν το πάνω χέρι και να απολαύσουν αυτό το έπαθλο είναι οι Διάσημοι.

    Στο σημερινό επεισόδιο, όπως φαίνεται και στο trailer του ΣΚΑΪ, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor: Τουρκία, Ατζούν Ιλιτζαλί, θα κάνει την εμφάνισή του προκειμένου να ανακοινώσει το ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ στους παίκτες.

    τανιμανιδης-ιλιτζαλι-ατζουν
    Σάκης Τανιμανίδης και Ατζούν Ιλιτζαλί

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=I065k0jPOPs

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο Survivor: Στα «μαχαίρια» Μαχητές και Διάσημοι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν είμαι μόνος, έχω όλους εσάς, μου δημιουργεί πληρότητα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Κρητικός: Είδα ανθρώπους να αλλάζουν στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 7/6: Αποχώρηση-σοκ στο σημερινό επεισόδιο (video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις θερινές/υπαίθριες προβολές για να παρακολουθήσετε δωρεάν αυτές τις μέρες!



    ΣΧΟΛΙΑ