• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 11/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ σποιλερ

    Στο στίβο μάχης οι παίκτες του Survivor


    Τη μία ήττα μετά την άλλη σημειώνει στο Survivor η Μαύρη ομάδα με την αρχηγό Κατερίνα Δαλάκα να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη. Τα αίτια που τους οδηγούν στις ήττες αναζήτησαν οι παίκτες κατά την επιστροφή τους στην καλύβα.

    «Χάνουμε γιατί κάνουμε λάθη στο στίβο», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα. Από την πλευρά της η Ελπίδα υποστήριξε πως νιώθει ότι η ομάδα ρίχνει το βάρος πάνω της και πιστεύει ότι αν συγκεντρωθούν θα καταφέρουν να κάνουν σερί νίκες.

    Η λευκή ομάδα κέρδισε με 10-6 τη μαύρη και εκτός από τα τοστάκια, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα ξενοδοχείο για να διασκεδάσουν με καραόκε.

    Σημειώνεται ότι ο Τόνι αναφέρθηκε εκ νέου ενάντια στην Δαλάκα και όλη τη μαύρη ομάδα κατηγορώντας τους πως κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το αυτοκίνητο, όλοι ήταν άκρως ειρωνικοί.

    «Εμείς όταν φάγαμε την πίτσα, σκύψαμε κεφάλι. Εσείς όλο ειρωνεία. Είμαστε χορτάτοι και άλλα», είπε ο Τόνι, που χρειάστηκε να τον ηρεμήσει ο Χικμέτ.

    Απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τις προμήθειες, ενώ θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα symbol game. Μέχρι στιγμής η ομάδα που φαίνεται να προηγείται είναι η Άσπρη.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι η «άτακτη» μαρκησία Ρόουζ Χάνμπερι που μπήκε ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Κέιτ (φωτογραφίες)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο ο Ευθύμης Ζησάκης – Τι συνέβη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ