• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης και έκαψε την μπαντάνα του (video)

    • NewsRoom
    Βαλάντης Survivor

    Βαλάντης


    Όλους εναντίον του κατάφερε να τους στρέψει ο Βαλάντης στο Survivor με αποτέλεσμα να παίρνει την πτήση της επιστροφής.

    Πρωτοφανή ήταν όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο τραγουδιστής και παίκτης των Διασήμων αποφάσισε να μην παραστεί καθόλου στο Συμβούλιο του Νησιού και να παραμείνει μόνος του στην παραλία.

    Η στρατηγική της ομάδας του να τον φέρει αντιμέτωπο στην ψηφοφορία με τον Γιώργο Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη πέτυχε. Το τηλεοπτικό κοινό «τιμώρησε» τον Βαλάντη τόσο για τη γενικότερη συμπεριφορά του όσο και για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο μίλησε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφορικά με το σοβαρό θέμα υγείας που έχει περάσει στο παρελθόν.

    Ο Βαλάντης εφόσον δεν πήγε στο Συμβούλιο, δεν αποχαιρέτησε καν τους υπόλοιπους, με τον Γιώργο Λιανό να μένει άφωνος. Μάλιστα, έκαψε την μπαντάνα με τα χρώματα της ομάδας του στη φωτιά!

    Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο Μυριέλλας-Κατσαούνη

    Η Μυριέλλα Κουρεντή συνειδητοποίησε κάποια πράγματα για τον Γιώργο Κατσαούνη, με τον οποίο είχε δεθεί και έρθει αρκετά κοντά. Όπως παραδέχθηκε, ίσως παρασύρθηκε από την όλη κατάσταση λόγω του ότι η ίδια είναι ρομαντική. Ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι η αληθινή της δύναμη βρίσκεται έξω από το παιχνίδι και πλέον δεν νιώθει τίποτα για τον Γιώργο.

    «Ήταν κάτι πλατωνικό», δήλωσε η Μυριέλλα.

    Έντονη, όμως, ήταν η αντίδραση του «Τσακατσούκα», ο οποίος δήλωσε πως εξαπατήθηκε και δε θέλει να τη βλέπει μπροστά του.

    «Χθες στον αγώνα βόλεϊ άνοιξα μία παρένθεση, αναφέρθηκα συγκεκριμένα στη δεσποινίδα Μυριέλλα Κουρεντή και ήθελα να της πω και να δηλώσω πως αυτό το ειδύλλιο κι ο ρομαντισμός ανάμεσά μας έχει τελειώσει απ’ τη δικιά μου τη μεριά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματα μου για τη Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελάει μαζί μου. Ήθελα να τονίσω ότι τέλειωσε αυτό το ειδύλλιο και το θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη, είναι πολύ καλή ηθοποιός γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί να κοιτάει να καλύψει τη μοιχεία», δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης.

    Νικητές οι Κόκκινοι

    Στον στίβο μάχης Μαχητές και Διάσημοι πάλεψαν για τα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας. Έπειτα από σκληρή μάχη, νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι.

    Η διπλή ήττα των Μαχητών, όμως, έφερε νεύρα στην Μπλε παραλία. Το «δεν πειράζει» που είπε η Άσπα για τις ήττες και το ότι ζήτησε από τον Κατσαούνη την μπαντάνα του για να ανοίξει την κατσαρόλα και να μην καεί, έκαναν έξαλλους την Ασημίνα και τον Αγρότη για την απάθειά της.

    Λίγο πριν οι δυο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης ο Βαλάντης υποσχέθηκε εκπλήξεις για το βράδυ και τα έβαλε με την ομάδα του μιλώντας για ανθρωποφαγία, ενώ αρνήθηκε να παίξει στα αγωνίσματα, καθώς όπως είπε αντιμετωπίζει bullying από τους συμπαίκτες του.

    Έτοιμος για τη μάχη δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος όπως τόνισε πλέον δεν τον απασχολούν οι «έρωτες», ενώ όταν ο Λιανός τον ρώτησε αν θέλουν να τα πουν ιδιαιτέρως εκείνος αρνήθηκε. Από την πλευρά της η Μυριέλλα, επέμεινε στο ότι διαφέρουν πολύ ως χαρακτήρες και, χωρίς να κρατάει κάποια κακία, έδωσε τέλος σε ό,τι είχε δημιουργηθεί.

    Στο αγωνιστικό σκέλος όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εκτός φυσικά από τον Βαλάντη, ο οποίος όχι μόνο δεν αγωνίστηκε αλλά απομακρύνθηκε και από τον πάγκο καθώς ουδεμία επαφή και σχέση δεν ήθελε να έχει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

    Η αληθινή μου δύναμη είναι έξω:

    Ήταν ένα fake ειδύλλιο, πάλι ήμουν σωστός:

    Έβαλε τα κλάματα η Βρισηίδα:

    Άφωνος ο Λιανός στο Συμβούλιο:

    Η ανακοίνωση του αποτελέσματος:

    Η αντίδραση των Διασήμων:

    Πέταξε την μπαντάνα στη φωτιά:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Κατσαούνης: Συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη πριν μπει στο Survivor

    Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τι απαντά για τη ρήτρα των €50.000 στο Survivor

    Βιασμός 24χρονης: Τι κατέθεσαν ο αδελφός, οι φίλοι του Βασίλη Λεβέντη και ο μετρ



    ΣΧΟΛΙΑ