• LIFE&STYLE

    Survivor: Παντρεύεται ο πιο αγαπημένος παίκτης (pic)

    • NewsRoom
    Survivor

    Survivor


    Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Survivor, ο οποίος έγινε διάσημος στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σε λίγες εβδομάδες θα ντυθεί γαμπρός. 

    Ο λόγος για τον Γιάννη Τσίλη, ο οποίος συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Ξεχώρισε για το ήθος, την ανταγωνιστικότητα και τον καλό του χαρακτήρα και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

    Θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Λένα Αγελαδοπούλου, στην οποία, μάλιστα, είχε κάνει πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, πριν ένα χρόνο.

    Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες εφημερίδας, θα ανέβει τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας, στην Ανατολή Ιωαννίνων, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα. Χρέη κουμπάρων θα εκτελέσουν ο Βασίλης Τάσσης και η Αννίτα Στάμου, ενώ αμέσως μετά τον γάμο θα ακολουθήσει γλέντι σε χώρο εκδηλώσεων λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων.

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παντρευτούμε με τη Λένα», δήλωσε ο μέλλοντας γαμπρός στην εφημερίδα. Μεταξύ άλλων καλεσμένων, στην πιο όμορφη -μέχρι τώρα- μέρα της ζωής του ζευγαριού δεν αποκλείεται να είναι και πρώην συμπαίκτες του Γιάννη από το Survivor. Άλλωστε ο γάμος τους θα είναι ανοιχτός, που σημαίνει ότι θα έχει πολύ κόσμο.

    Δείτε το προσκλητήριο του γάμου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκάρει η Σίσσυ Ζουρνατζή – Περιγράφει την κακοποίηση που δέχθηκε από τον σύντροφό της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Μην ψαρώνεις»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ