• LIFE&STYLE

    Survivor Πανόραμα: Οι αποκαλύψεις του Θοδωρή για τον κάθε παίκτη των Μαχητών ξεχωριστά (video)

    survivor


    Για πρώτη φορά καλεσμένος στο Survivor: Πανόραμα βρέθηκε ο πρώην Μαχητής Θοδωρής Θεοδωρόπουλος. Το μοντέλο, που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ εξαιτίας τραυματισμών μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και για συγκεκριμένα πρόσωπα της ομάδας του.

    Αρχικά, ο Θοδωρής αποκάλυψε ότι έχασε 15 κιλά κατά τη διάρκεια παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πλέον έχει πάρει πίσω τα 9, καθώς, όπως δήλωσε, καταναλώνει 40 cupcake την ημέρα!

    Βέβαια, ο πρώην παίκτης δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα του, όσο εκείνος ήταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των Μαχητών, ενώ ο κάθε παίκτης έχει αναλάβει κάποιον ρόλο.

    «Είδα πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πρόσωπα. Έβλεπα παιδιά που τη μια έλεγαν έτσι και την άλλη αλλιώς», υποστήριξε ο Θοδωρής μιλώντας για το Νικόλα Αγόρου, με τον οποίο στις αρχές έκανε πολύ παρέα.

    Μάλιστα, ο Θοδωρής αναφέρθηκε και στο κλέψιμο φαγητού, κατηγορίες που δέχτηκαν ο Ηλίας και η Μελίνα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως τους είχε δει με τα μάτια του και αυτό που τον ενόχλησε κυρίως είναι το γεγονός ότι η Μελίνα τον έβγαλε τρελό.

    «Μόλις βγει η Μελίνα να μας πει ποιες ήταν εκείνες οι φορές που ζήτησα συγγνώμη», είπε ο Θοδωρής σχετικά με τη δήλωση της παίκτριας ότι εκείνος της έχει απολογηθεί πολλές φορές. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε μόνο μια φορά, μετά τον καβγά του με τον Ηλία.

    Τέλος, ο Θοδωρής υποστήριξε ότι οι δύο πιο «διαβασμένοι» παίκτες του παιχνιδιού είναι η Βιργινία και ο Χάρης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor-spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας (video) 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλογρίδη-Λυκουρέζος-Κοκλώνης-Φίλης: Μια βραδιά στο Βενιζέλος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνεχίζονται οι αλλαγές στο Survivor – Τι νέο θα δούμε απόψε; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Netflix απέδειξε ότι μπορεί να ανεβάζει τις τιμές χωρίς να χάνει πελάτες! Oι νέες συνεργασίες



    ΣΧΟΛΙΑ