• LIFE&STYLE

    Survivor Πανόραμα: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος; (video)

    survivor


    Θέμα συζήτησης στο Survivor: Πανόραμα έγινε η κατάσταση που επικρατεί στην παραλία των Μαχητών και πιο συγκεκριμένα η συμπεριφορά του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου. Το κλίμα είναι ψυχρό, έχουν σχηματιστεί υποομάδες και ενώ ο Θοδωρής συνήθιζε να περνάει περισσότερο χρόνο με τον Νικόλα Αγόρου, πλέον φαίνεται πως έχει απομονωθεί από όλους.

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι συνεργάτες της, αλλά και η πρώην παίκτρια των Διασήμων, Ελένη Χατζίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, σχολίασαν το γεγονός και θεώρησαν ότι οι νέοι παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο ριάλιτι επιβίωσης μετέφεραν στους συμπαίκτες τους τις αντιδράσεις του κόσμου. Συνεπώς, αυτό εξηγεί την αλλαγή στάσης του Αγόρου απέναντι στους υπόλοιπους, αλλά και το χαμηλό προφίλ που κρατάει στα αγωνίσματα.

    Από την άλλη, ο Θοδωρής φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, ενώ η Χατζίδου υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του θυμίζει εκείνη της Ειρήνης Παπαδοπούλου από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού, κάτι που σίγουρα δεν βρίσκει σύμφωνο το Twitter.

    Μάλιστα, ο πρώην Μαχητής Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε ότι αν ο Θοδωρής αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς δεν θα του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Δείτε ποιος αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο! (Video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «αδειάζει» Δαλάκα και Ξένια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συγκίνηση και δάκρυα στο Πανόραμα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ