• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συγκίνηση και δάκρυα στο Survivor Πανόραμα (video)


    Καλεσμένη στο Survivor: Πανόραμα ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έπειτα από πέντε φορές που βρέθηκε στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση, δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και επέστρεψε στην Ελλάδα.

    Η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για την απροσδόκητη αγάπη που έλαβε από τον κόσμο στα social media, καθώς ανακηρύχθηκε η Βασίλισσα του ριάλιτι επιβίωσης.

    Φανερά συγκινημένη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι αρχικά είχε απορρίψει την πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor, ωστόσο δύο κοντινά της πρόσωπα την έπεισαν να πάει.

    Όπως είπε ήταν μια συνειδητή απόφαση και δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακώσει την «λαμπερή» εικόνα της παρουσιάστριας στον στίβο μάχης και την παραλία του νησιού. Μάλιστα, της δόθηκε η ευκαιρία να συστηθεί από την αρχή με τον κόσμο.

    «Ήθελα μέσα από τη συμμετοχή μου να δείξω ποια είμαι, να συστηθώ πραγματικά στον κόσμο και όχι μέσα από όλα αυτά που λέγονταν… Σε μια εκπομπή όπως έκανα δεν μπορούσα να δείξω τον εαυτό μου. Θεώρησα ότι θα με γνωρίσουν», είπε μεταξύ άλλων.

    Στο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της, που προβλήθηκε στην εκπομπή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να πάει στο Power of Love

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τηλέφωνο τον Δρυμωνάκο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ