• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρηση της Σαμαρίνου (video)


    Με μια ανάρτησή της στο instagram, η Μαρία Σαμαρίνου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το Survivor. Όπως έγραψε η μυική ατονία που ένιωθε από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της πείνας γινόταν όλο και μεγαλύτερη καθώς και η φυσική κατάσταση που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια με κόπο και θυσίες ένιωσε ότι εξασθενεί.

    View this post on Instagram

    Είναι πραγματικά συγκινητικό να διαβάζω τόσο όμορφα μηνύματα και θέλω από καρδιάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την πορεία μου στο SURVIVOR. Δυστυχώς βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την οικειοθελή αποχώρηση μου από το παιχνίδι με βασικό λόγο το ότι θέλω να προστατεύσω την καριέρα μου στον πρωταθλητισμό και στο αλπικό σκι όντας ενεργή αθλήτρια. Η μυική ατονία που ένιωθα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της πείνας γινόταν όλο και μεγαλύτερη καθώς και η φυσική κατάσταση που έχτισα όλα αυτά τα χρόνια με κόπο και θυσίες ένιωσα ότι εξασθενεί. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ένας σταθμός στη ζωή μου που με σημάδεψε και που μου έμαθε πολλά πράγματα. Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου σε αυτό και ευχαριστώ την ΟΜΑΔΑΡΑ μου,τους συμπαίκτες μου αλλα και τους αντιπάλους μου που βρέθηκαν εκεί μαζί μου, μου έδωσαν μαθήματα ζωής και θα είναι πάντα στην καρδιά μου…Υγεια και δύναμη σε όλους!!!❤️ #survivor2018 #survivorgr

    A post shared by Maria Samarinou (@maria_samarinou) on

    Η αποχώρηση της παίκτριας σχολιάστηκε από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είπαν χαρακτηριστικά: «Δεν την πάλευε ούτε στιγμή». Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ήταν ανένδοτη στο να φύγει και η μόνη στιγμή που έμοιαζε να το ξανασκέφτεται ήταν την περίοδο που κέρδιζαν τα έπαθλα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Οι Διάσημοι «καρφώνουν» τη Δαλάκα – Η ένταση και οι απίστευτες εκφράσεις (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο σκηνικό στο Survivor: Παίκτες πιάστηκαν στα χέρια! (video)

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ