• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και τα στατιστικά των παικτών

    • NewsRoom


    Έναν συγκλονιστικό αγώνα έδωσαν Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor.

    Οι παίκτες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης, με τους Μπλε να βρίσκονται μία ανάσα πριν τη νίκη, ωστόσο, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που επικράτησαν με σκορ 10-8.

    Συνεπώς, τη δεύτερη ασυλία εξασφάλισαν οι Διάσημοι, στέλνοντας τους Μαχητές στην κάλπη.

    Δύο παίκτες συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Ο λόγος για την Τζο Μαριδάκη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με τον τελευταίο να παίρνει μία ψήφο παραπάνω και να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, επιβεβαιώνοντας τα spoiler της προηγούμενης ημέρας.

    «Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από 5,5 μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο. Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω», δήλωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

    Προηγουμένως, την πρώτη ασυλία κατέκτησαν οι Μαχητές, με τη Χριστίνα Κεφαλά να αναδεικνύεται πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση με εννέα ψήφους.

    Υπενθυμίζεται ότι νέοι, αλλά φυσικά γνώριμοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πηλίδη, ο οποίος μπήκε στους Μπλε και τη Νικόλ Μαυρίδη, η οποία εντάχθηκε στους Κόκκινους.

    Ένα περιστατικό που αναστάτωσε τους Κόκκινους σημειώθηκε στην παραλία τους, καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα εμφάνισε συμπτώματα αλλεργικού σοκ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

    Survivor All Star: Τα στατιστικά των παικτών

    Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες των δυο ομάδων έμαθαν τα στατιστικά τους με τους Κόκκινους να έχουν στην 1η θέση τη Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία έχει παίξει μόλις 2 αγώνες τους οποίους και έχει κερδίσει, ενώ ακολούθησαν η Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Σάκης Κατσούλης, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Κόρομι, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου και στην τελευταία θέση η υποψήφια τους προς αποχώρηση Χριστίνα Κεφαλά.

    Στους Μπλε τα στατιστικά ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό μετά την ψηφοφορία προκειμένου να μην επηρεαστούν στην απόφασή τους.

    Στην 1η θέση βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ 2ος ήταν ο Γιωρίκας Πηλίδης, ο οποίος όμως είναι μόλις δυο μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Στην 3η θέση βρέθηκε η Στέλλα Χαμπέρη και ακολούθησαν οι Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Τάκης Καραγκούνιας, Ρία Κολοβού, Εύη Σαλταφερίδου, Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Νικόλας Αγόρου, Ηλίας Μπόγδανος και τελευταίος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

    Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση:

    Τα γαλλικά του Μπάρτζη:

    Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023



    ΣΧΟΛΙΑ