• LIFE&STYLE

    Survivor: Νέα οικειοθελής αποχώρηση-έκπληξη (video)


    Ως το πιο σκληρό και δύσκολο Survivor χαρακτηρίζεται το φετινό από όλα όσα έχουν γίνει με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν να τα βγάζουν πέρα. Ήδη από την αρχή του παιχνιδιού αποχώρησε οικειοθελώς η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ πιο πρόσφατα ο Πάνος Καλλίδης.

    Οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και κακουχίες, ενώ οι δοκιμασίες και τα αγωνίσματα στα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν απαιτούν ενέργεια και δύναμη.

    Από το χθεσινό επεισόδιο όπως είδαμε, ο Γιώργος Κοψιδάς αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει οικειοθελώς και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

    «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός παραλίας», δήλωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου. Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν θα επιστρέψει. Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan, έχει πρόβλημα».

    Μάλιστα, αναφέρθηκε πως υπάρχουν σε αναμονή τουλάχιστον πέντε παίκτες, οι οποίοι ενδέχεται να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε περίπτωση νέων αποχωρήσεων.

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, ο αγιασμός και το… τεστ εγκυμοσύνης (video)

    Εριέττα Κούρκουλου: Η σχέση της με τον σύζυγό της και η επιθυμία της να γίνει μητέρα

    Αποκαλυπτικός Μάριο Χεζόνια στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ



    ΣΧΟΛΙΑ