array(0) {
}
        
    
Menu
-0.17%
Τζίρος: 424.25 εκατ.
Sports

Αποκαλυπτικός Μάριο Χεζόνια στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ

Comments

Ο Σούπερ Μάριο μιλάει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τον Κάτας, τον Διαμαντίδη, τους οπαδούς, το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Euroleague

Ο Μάριο Χεζόνια, το νέο μεγάλο απόκτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και μια από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές της Euroleague είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ο πρώην παίκτης του NBA, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, χαρακτηρίζει τον Οντέντ Κάτας ως τον καλύτερο προπονητή που είχε στην καριέρα του και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ως τον αγαπημένο παίκτη του στην Euroleague.

«Είναι δώρο να έχω μία ομάδα σαν οικογένεια για μένα» αναφέρει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και προσθέτει ότι θέλει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να ολοκληρώσει με επιτυχίες τη σεζόν στην Euroleague.

Αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και ότι από τους πρώην συμπαίκτες του θα διάλεγε να είχε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τον Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, για τους οποίους τονίζει ότι τον έκαναν να νοιώσει σαν στο σπίτι του και θέλει να τους επιστρέψει την αγάπη τους.

Μιλάει ακόμα για τον επόμενο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (Παρασκευή 19/3, 21:00) και στο τέλος της εκπομπής απολαμβάνει την έκπληξη που τον περίμενε.

Δείτε το βίντεο του ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕT με τον Μάριο Χεζόνια:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κακούσης και η δημοσιογραφία, ο «προχώ» Ζούλας και o αλχημιστής Χιώτης, ο Παπαστάθης και η «μεταμέλεια», που πάει ο… Σεφερλής, το κλάμα του Αιμίλιου και ποια κανάλια πάνε Nova
Παναθηναϊκός: Σχεδόν 20 εκατ. ευρώ έριξε τον Ιανουάριο σε μεταγραφές ο Αλαφούζος
Ιταλία: Σε 4 πόλεις η τελετή έναρξης των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων
Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, βίντεο
Παρί σεν Ζερμέν: Έλαβε εντολή πληρωμής 5,9 εκατ. ευρώ στον Μπαπέ
Άννα Βίσση: Ταξίδι αναψυχής στο κοσμοπολίτικο Μπάντεν-Μπάντεν
Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time
12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γαστρονομική έκθεση της χρονιάς!
Η Άννα Βίσση αποχωρεί από την Panik Records – Business αποκλειστικά με τη Δήμητρα Κούστα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απόδραση στην Κουρσεβέλ με γαλότσες Chanel