• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, ο αγιασμός και το… τεστ εγκυμοσύνης (video)

    • NewsRoom


    Χαμός έγινε χθες, Καθαρά Δευτέρα στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να δέχεται τα πυρά των συμπαικτών του και να βρίσκεται ξανά στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

    Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε παίκτες, ενώ οι Κόκκινοι κλήθηκαν να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

    Η ομάδα, που ηττήθηκε με 10-6, έδωσε 9 ψήφους στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αναδείχθηκε υποψήφιος, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στη μέρα.

    Παρά τη μεγάλη νίκη, οι παίκτες των Μπλε βίωσαν από τις χειρότερες μέρες τους στο Survivor, καθώς κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, τρεις παίκτες τέθηκαν εκτός.

    Πρώτη, η Χριστίνα Κεφαλά χτύπησε στο κεφάλι και την παρέλαβαν οι γιατροί. Η ίδια πανικόβλητη αναρωτιόταν αν η κατάστασή της είναι σοβαρή.

    Στην πορεία του παιχνιδιού τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι ο Νίκος Μπάρτζης είχαν ένα σοβαρό τραυματισμό με την πρώτη, μάλιστα, να κλαίει από τον πόνο.

    Μετά την διακοπή του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός διαβεβαίωσε τους υπόλοιπους παίκτες ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος σε μια συμβολική κίνηση έβγαλε ένα μπουκαλάκι με… αγιασμό και ψέκασε τις ομάδες, όπως είχε κάνει ο Σάκης Κατσούλης στην ομάδα του.

    Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά από τους συμπαίκτες του, με τον Τριαντάφυλλο στο Συμβούλιο να αναφέρει πως «Ό,τι και να κάνω, μια καλή πράξη με κατηγορούν. Δεν το έκανα για σόου», προσθέτοντας ότι χαρακτήρισαν «γελοίο» αυτό που έκανε.

    Ο Κόρο όμως δεν κρατήθηκε και του επιτέθηκε. «Μας το παίζει θύμα συνέχεια, μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο και μας λέει ότι έχει φανς και ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Γι’ αυτό είναι εκτός ομάδας πλέον. Για τις πράξεις του.

    Το ότι ο Αλέξης τον υποστηρίζει είναι γιατί είναι πολύ υψηλά αμειβόμενος παίκτης και κάνουν και οι δύο διακοπές εδώ. Δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο να φέρνουν εντάσεις στις ομάδες. Μιλήσατε ακόμη και για χούντα. Είναι βαριά λέξη. Και μετά μιλάτε για φιλίες και άλλα».

    Ο Αλέξης, ο οποίος νωρίτερα υπερασπίστηκε τον Τριαντάφυλλο, ρώτησε τον Κόρο τον λόγο που τα είπε τώρα όλα αυτά και όχι ένα μήνα πριν που τα είχε καλά με τον Ντάφι.

    Από την πλευρά του, ενοχλημένος εμφανίστηκε και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος δυσαρεστήθηκε με το σχόλιο του Κόρο για τα χρήματα που παίρνουν στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

    «Ο Κόρο είναι ένα παιδί που σέβομαι πολύ. Όμως, από την στιγμή που ήρθαμε ξέραμε ότι υπήρχαν άσημοι και διάσημοι. Εννοείται πως εγώ δεν μπορώ να παίρνω τα ίδια χρήματα με τον Αλέξη Παππά ή τον Τριαντάφυλλο. Το ίδιο γίνεται και σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν παίρνουμε όλοι τα ίδια χρήματα. Ξέραμε ότι ο καθένας παίρνει διαφορετικά χρήματα.

    Το να λες ότι είναι εδώ και κάνουν διακοπές επειδή παίρνουν πολλά χρήματα είναι unfair. Έχεις συμφωνήσει από την αρχή και το ξέρεις πως έτσι είναι. Όλοι ζούμε στις ίδιες συνθήκες, αλλά ήξερες πως κάποιοι θα παίρνουν παραπάνω χρήματα. Αν δε σου άρεσε να μην υπέγραφες να έρθεις».

    Στον αντίλογο, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος απάντησαν: «Να προσφέρει όμως, όχι να κάθετε», με τον Σάκη να συμφωνεί, λέγοντας πως «αυτό θα το κρίνει ο κόσμος».

    Το τεστ εγκυμοσύνης

    Τη συμβουλή των γιατρών ζήτησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη χθες στο Survivor, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρήσει ένα φούσκωμα στο σώμα της και ειδικότερα στην κοιλιά της. Γι’ αυτόν τον λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

    Εκεί, ο γιατρός της πρότεινε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, με την παίκτρια να μένει άφωνη!

    «Εδώ και ένα μήνα είμαι πρησμένη στην κοιλιά το πρόσωπο και τα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο και ο γιατρός μόλις με είδε μου είπε για το τεστ», περιέγραψε στην κάμερα του Survivor η Μαριαλένα και συνέχισε:

    «Εκανα όμως (το τεστ) για να του φύγει η απορία αν και κάτι τέτοιο δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση. Το έκανα μου είπε: no baby. Αυτό έλειπε να με έβγαζαν και έγκυο!».

    Κόντρα Τριαντάφυλλου-Ασημακόπουλου πριν το αγώνισμα:

    Τραυματισμός Χριστίνας:

    Τραυματισμοί Νίκου και Ελευθερίας:

    Αγώνισμα ατομικής ασυλίας:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

    «Η Φάρμα»: Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζόπουλος μετά την αποχώρησή του (video)

    Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Μένιος Φουρθιώτης (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ