• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη νίκη του Ηλία Γκότση

    Δαλακα-Κατερινα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και το νικητή, Ηλία Γκότση.

    Την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια, λίγο μετά την έναρξή του. Η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Survivor, δήλωσε για την πρώην συμπαίκτριά της ότι, «Την Κωνσταντίνα τη γνώριζα μόνο μέσα από την εκπομπή της στην τηλεόραση. Τώρα μπορώ να σου πω πως ήταν ένα παιδί, με όλη τη σημασία της λέξης».

    Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε ότι, «Έφερε μια χαρά στην ομάδα και ήταν πάντα πρόθυμη για όλα. Μπορεί να υπήρξαν ορισμένες παρεξηγήσεις, αλλά δεν είχε ποτέ κακία μέσα της για κανέναν. Χάρηκα που τη γνώρισα καλύτερα. Δεν περίμενα να τα καταφέρει, αλλά βοήθησε την ομάδα και μας έβγαλε όλους ασπροπρόσωπους».

    σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Όσον αφορά τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση, η Κατερίνα δήλωσε ότι, «Ο Ηλίας ήταν στην ομάδα των Μαχητών και το μοναδικό άτομο που δεν έτυχε να γνωρίσω καλύτερα και να κάνουμε παρέα, παρά μόνο στο τέλος που είχαμε μείνει τέσσερα άτομα. Αντικειμενικά και βάσει στατιστικών στοιχείων ήταν ο πιο δυνατός παίκτης. Εγώ και ο Ηλίας είχαμε τις περισσότερες νίκες».

    γκοτσης
    Ηλίας Γκότσης

    Όταν ρωτήθηκε για το αν το τελικό αποτέλεσμα του Survivor ήταν δίκαιο, εκείνη απάντησε πως, «Δεν μπορώ να κρίνω τι είναι δίκαιο και τι άδικο. Ο κόσμος έκρινε και έβγαλε τον Ηλία νικητή».

    κατερινα-δαλακα-ηλιας-γκοτσης
    Οι φιναλίστ του Survivor 2018, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατερίνα Δαλάκα: Το περιστατικό που συνέβη 2 φορές και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίση στο Παλάτι: Πώς σκοπεύουν να χειριστούν τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τη συμβουλή που έλαβε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ