• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Δαλάκα: Το περιστατικό που συνέβη 2 φορές και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor

    • NewsRoom
    Δαλακα-Κατερινα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Η Κατερίνα Δαλάκα υπήρξε φιναλίστ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor 2, αποτελώντας μια από τις καλύτερες και πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε γενικά για το φετινό Survivor, για τα φαβορί, τις δυσκολίες στον Άγιο Δομίνικο, καθώς και ένα περιστατικό που συνέβη δυο φορές, αλλά δεν το έδειξαν οι κάμερες.

    Όπως είπε στη συνέντευξη, παρακολουθούσε και το περσινό Survivor και από την πρώτη στιγμή πίστευε πως θα κέρδιζε ο Ντάνος. Διαβάστε κάποια αποσπάσματα παρακάτω:

    Ως προς το θέμα των φαβορί:

    «Φέτος δεν υπήρξε απόλυτο φαβορί, καθώς ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονταν πολλοί αθλητές. Οπότε κανείς δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στον κόσμο. Έτσι τουλάχιστον το βίωσα εγώ τους έξι μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο». Έξι μήνες στους οποίους ούτε η ίδια η Κατερίνα δεν είχε αναλογιστεί τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε κατά την παραμονή της στην παραλία του Survivor. «Οι προμήθειες μας ήταν μηδαμινές και κάθε μέρα παλεύαμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα και σκληρά αγωνίσματα με μηδέν ενέργεια. Είχα λιποθυμήσει δύο φορές, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες».

    Ως προς το θέμα των οικειοθελών αποχωρήσεων:

    «Όσο δύσκολα και να περνούσα, ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι. Μου άρεσαν, οι δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα ήθελα να κερδίσω και το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να αντέξω μέχρι το τέλος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Stand by Greece: Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση έστειλαν ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης (pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάολα: Μια ιδιαίτερη έκπληξη την περίμενε στη συναυλία της (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να «αποχωριστείτε» γρήγορα τις σαγιονάρες σας



    ΣΧΟΛΙΑ