• LIFE&STYLE

    Κρίση στο Παλάτι: Πώς σκοπεύουν να χειριστούν τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom

    Βασίλισσα Ελισάβετ και Μέγκαν Μαρκλ


    Οι συνεχείς εμφανίσεις στα μίντια και οι επιθέσεις του Τόμας Μαρκλ κατά της κόρης του Μέγκαν Μαρκλ έχουν εξοργίσει το Παλάτι και ειδικότερα την Βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, προσπαθούν να κάνουν damage control, καθώς ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ έχει φέρει σε δύσκολη θέση το Παλάτι.

    Συγκεκριμένα, ο Μαρκλ παραπονιέται πως η κόρη του είναι αποκομμένη από την οικογένειά της μετά τον γάμο, κάτι που τους έχει πληγώσει όλους πάρα πολύ.

    Σύμφωνα με την Mirro, η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να επικοινωνήσει με τον πατέρα της ή να συναντηθεί μαζί του με κάποιον τρόπο προκειμένου να σταματήσει τα παραλληρήματά του στον Τύπο. Επόμενη λύση και εντελώς αντίθετη από την πρώτη είναι να σταματήσει κάθε επικοινωνία μαζί του, περιμένοντας με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει.

    Ο μπαμπάς της Μαρκλ φαίνεται να έχει αποθρασυνθεί τελείως καθώς πριν λίγες μέρες διέρρευσε στον Τύπο ιδιωτική συνομιλία που είχε η Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι αναφέροντας πως θα γίνει μάλιστα σύντομα παππούς.

    Μαρκλ-Μεγκαν-Βασιλισσα-Ελισαβετ
    Μέγκαν Μαρκλ και Βασίλισσα Ελισάβετ

    Ο βασιλικός σχολιαστής Φιλ Ντάμπιερ ανέφερε ότι, «Όλο αυτό είναι πια εκτός ελέγχου. Εαν συνεχιστεί δεν θα εκπλαγώ αν εμπλακεί η ίδια η βασίλισσα».

    Τομας-πατερας-Μεγκαν-Μαρκλ-
    Τόμας και Μέγκαν Μαρκλ

    Μάλιστα, φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ διστάζει να πάρει τηλέφωνο τον ίδιο της τον πατέρα, καθώς φοβάται πως εκείνος θα διαρρεύσει και πάλι τη συζήτησή τους στον Τύπο.

    μεγκαν-χαρι
    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

    Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τόμας Μάρκλ έχει περάσει τα επιτρεπτά όρια του Παλατιού, το οποίο ψάχνει τώρα να βρει τρόπο για να του «κλείσει» το στόμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μέγκαν Μαρκλ «σπάει» το στιλιστικό πρωτόκολλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα χρήματα έλαβε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη του συνέντευξη; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Εύα Λονγκόρια έγινε μανούλα και μας συστήνει το γιο της (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ