• LIFE&STYLE

    Survivor: Η επική ανατροπή, η νέα παίκτρια και η αποχώρηση (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ

    Η τουρκική ομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού


    Τεράστια ανατροπή σημειώθηκε χθες, Τρίτη, στο Survivor και συγκεκριμένα στο κυρίως αγώνισμα που έπαιξαν Έλληνες και Τούρκοι. Παρά το εντυπωσιακό προβάδισμα που κατάφερε να κερδίσει η ελληνική ομάδα με το σκορ να γράφει 6-2, οι Τούρκοι ξαφνικά «ξύπνησαν» και έκαναν τη μία νίκη μετά την άλλη.

    Στο τέλος, η τουρκική ομάδα, όχι μόνο πέρασε μπροστά στο σκορ, αλλά κατόρθωσε να ανατρέψει το παιχνίδι και να «κλέψει» τη νίκη με τελικό σκορ 8-10.

    Το συγκεκριμένο αγώνισμα απαιτούσε τη συνεργασία των παικτών ανά δυάδες, ενώ η ταχύτητα και η συγκέντρωση έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

    Η ήττα στο «στρατόπεδο» των Ελλήνων έφερε εντάσεις με τον Τόνι να κατηγορεί τους άνδρες αποκαλώντας τους εγωιστές. Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι γυναίκες συνεργάζονται και χαίρονται η μία για τη νίκη της άλλης, σε αντίθεση με τους άνδρες.

    «Οι άνδρες χαίρονται ο ένας με την ήττα του άλλου για να βρουν λόγο να τον αφήσουν την επόμενη μέρα στον πάγκο», δήλωσε ο παίκτης.

    Βέβαια, η ελληνική ομάδα παρέμεινε ασφαλής για αυτή την εβδομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού, καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν 3 Τούρκοι από τους οποίους τελικά αποχώρησε ο Kaan.

    Στο αγώνισμα επικοινωνίας, από τα αγόρια, νικητής βγήκε ο Σπύρος και επέλεξε τον Παναγιώτη και τον Νίκο να μοιραστεί το έπαθλο, ενώ από τα κορίτσια η Ρία, η οποία επέλεξε την Ελπίδα και τον Βασίλη Σίμο.

    Μετά την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι, προσθήκη έγινε και στην αντίπαλη ομάδα.

    Ο λόγος για την Σαμπριέ την οποία γνωρίσαμε από το πρώτο «θρυλικό» Survivor του ΣΚΑΪ που έπαιξε απέναντι στους Έλληνες στο «εσωτερικό» τουρνουά, ενώ είχε κάνει αίσθηση για την ιδιαίτερη συμπάθειά της προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Τι σημαίνει η λέξη «atamiyor» που έκανε έξαλλους τους Έλληνες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτά είναι τα νέα τηλεοπτικά του σχέδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Μαυρίδης – Τι συνέβη



    ΣΧΟΛΙΑ