• LIFE&STYLE

    Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι – Αποθέωση για τη Δαλάκα (video)

    • NewsRoom
    δαλακα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Ένα συναρπαστικό αγώνισμα, το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε στις λεπτομέρειες, παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους. Η ελληνική ομάδα κατάφερε με το πάθος που έδειξε να πάρει τη νίκη και να απολαύσει το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-8.

    Το παιχνίδι τελείωσε η Κατερίνα Δαλάκα με μία τεράστια νίκη που δεν άφησε περιθώρια στους Τούρκους για αντίδραση. Η αθλήτρια στίβου που επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για να ενισχύσει την φετινή ομάδα έχει αποδείξει ότι αποτελεί μεγάλο «όπλο» των Ελλήνων αφού σημειώνει τη μία νίκη μετά την άλλη σε κάθε αγώνισμα.

    Βέβαια, δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να σταματάει τον αγώνα μεταξύ της Δήμητρας και του Μπουρσά, καθώς ο Μπόρα έδειξε ασέβεια προς την Ελληνίδα παίκτρια επαναλαμβάνοντας την τουρκική φράση «atamiyor» που σημαίνει «δεν μπορεί».

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φέρει στα άκρα τον Τόνι ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί την παίκτρια και όρμησε προς τον Τούρκο παίκτη κατηγορώντας τον για ασέβεια.

    Οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στη μέση προκειμένου να τους χωρίσουν. Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στους Έλληνες παίκτες προσπαθώντας να τους πείσει να ηρεμήσουν, ενώ συμβούλευσε τον Τόνι να δείχνει επίπεδο απέναντι στους Τούρκους και να μην παρασύρεται.

    Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, από τη μεριά του, μίλησε και εκείνος στους Τούρκους παίκτες επιχειρώντας να ηρεμήσει την κατάσταση.

    Στο τέλος, η ελληνική ομάδα κατάφερε να απολαύσει το έπαθλο με τους Τούρκους να επιστρέφουν άπραγοι στην καλύβα τους.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα ύψη τα έσοδά του μετά τα Open Αυστραλίας και Μασσαλίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Μάγεψαν το κοινό με την live ερμηνεία του «Shallow» στα Όσκαρ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ