• LIFE&STYLE

    Survivor: Οι δύο νέες ομάδες, ο Ατζούν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

    • NewsRoom


    Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Κάτιας, οι δύο ομάδες του φετινού Survivor διαλύθηκαν και σχηματίστηκαν ξανά από την αρχή με αρχηγούς τους Γιώργο Κοψιδά και Τζέιμς Καφετζή.

    Τέλος οι Μαχητές και οι Διάσημοι στο Survivor, καθώς πλέον υπάρχουν Μπλε και Κόκκινοι. Έπειτα από την επιλογή των δύο αρχηγών οι δύο νέες ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

    Κόκκινοι: Γιώργος Κοψιδάς, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία Μαργαρίτη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη

    Μπλε: James Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Πάνος Καλλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου

    Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος μια έκπληξη επιφύλασσε η παραγωγή του Survivor για τους παίκτες, καθώς την εμφάνισή του έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος όπως ενημέρωσε, σε ένα μήνα θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού, καθώς χρειάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Έτσι, στο προσεχές μέλλον τον ρόλο του παρουσιαστή και σχολιαστή θα αναλάβει ο Ατζούν.

    «Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει», δήλωσε ο Ατζούν.

    Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τις δύο νέες ομάδες νικητές με τελικό σκορ 10-4 αναδείχθηκαν οι Μπλε της ομάδας του Καφετζή.

    Από την άλλη, στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θέλουν να δουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

    Σχεδόν παμψηφεί βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

    Έκτακτο Συμβούλιο:

    Οι νέες ομάδες:

    Γκρίνια στην Μπλε Ομάδα:

    Στο Συμβούλιο:

    Η ανακοίνωση του πρώτου υποψήφιου:

    Διαβάστε επίσης:

    MasterChef 5: Πρεμιέρα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου με τις πρώτες οντισιόν

    Αποχώρησε η Κάτια από το Survivor – Η αντίδραση των παικτών και οι δύο νέες ομάδες (video)

    Survivor spoiler: Αυτά είναι τα πρόσωπα που πετάνε για Άγιο Δομίνικο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ