• LIFE&STYLE

    Αποχώρησε η Κάτια από το Survivor – Η αντίδραση των παικτών και οι δύο νέες ομάδες (video)

    • NewsRoom


    Δύο αναπάντεχες ανακοινώσεις επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός για Μαχητές και Διασήμους, το βράδυ της Κυριακής, στο Survivor.

    Έπειτα από μια σύντομη νοσηλεία σε κλινική του Αγίου Δομινίκου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, η Κάτια έλαβε εξιτήριο και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το γνωστό μοντέλο είναι καλά πλέον στην υγεία του, ωστόσο, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

    Μαχητές και Διάσημοι έμειναν άφωνοι στο άκουσμα της είδησης, με κάποιους να στενοχωριούνται για την αποχώρηση της Κάτιας, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να ρίξουν τα βέλη τους, παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν ήταν μπροστά.

    Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, αλλά και της Ελευθερίας Ελευθερίου, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την συμπεριφορά της Κάτιας στο Survivor, ενώ στην υπεράσπισή της έσπευσε ο Τριαντάφυλλος.

    Το δεύτερο μέρος της ανακοίνωσης είχε να κάνει με τις ομάδες. Η «τράπουλα» ανακατεύεται και τίποτα ξανά δεν θα είναι το ίδιο.

    Οι δύο καλύτεροι παίκτες του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς από τους Διασήμους και Τζέιμς Καφετζής από τους Μαχητές ορίστηκαν ως οι νέοι «αρχηγοί», οι οποίοι κλήθηκαν να επιλέξουν τα άτομα που θα συγκροτήσουν τις ομάδες τους!

    Με αμήχανα χαμόγελα αντιμετώπισαν όλοι τα νέα, ωστόσο, δόθηκε μια μικρή παράταση προκειμένου να πάρουν λίγο χρόνο και να σκεφτούν ποιους παίκτες να επιλέξουν. Έτσι, απόψε θα δούμε τον ανασχηματισμό των δύο ομάδων, κάτι που θα φέρει νέο άρωμα στο Survivor, καθώς από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού, οι Μαχητές έχουν δείξει την δύναμή τους, με τους Διασήμους να τα βρίσκουν σκούρα.

    Αυτό πλέον αλλάζει.

    Η αποχώρηση της Κάτιας:

    Οι δύο αρχηγοί:

    Ένταση μεταξύ της Ελίζαμπεθ και της Άννας Μαρίας:

    «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την αρρώστια της Κάτιας»

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Κανείς δεν γνώριζε τίποτα» (video)

    Αριστείδης Αδαμόπουλος: Παρελθόν από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ