• LIFE&STYLE

    Survivor: Η αποχώρηση και ο εκνευρισμός του Τριαντάφυλλου – «Πόλεμος η επόμενη μέρα» (video)

    • NewsRoom

    Τριαντάφυλλος


    Ένας παίκτης από την ομάδα των Μπλε ήταν εκείνος που αποχαιρέτησε το ταξίδι στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης.

    Υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα ήταν τέσσερις παίκτες και από τις δύο ομάδες, οι Γιώργος Ταβλαδάκης, Μαριάνθη Κάσδαγλη, Νίκος Μπάρτζης και Τριαντάφυλλος.

    Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να φύγει από το Survivor ο σχετικά νεοφερμένος, Γιώργος, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη μέρα.

    Πριν, όμως, ανακοινωθεί το όνομα του Γιώργου για την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της συζήτησης.

    Τα αίματα άναψαν όταν ο Κόρο έκανε ένα σχόλιο για τον ανδρισμό κάποιων… Αυτό στάθηκε αφορμή για να κάνει τη δική του τοποθέτηση ο Αλέξης Παππάς από την Μπλε ομάδα προκειμένου να υπερασπιστεί τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας πως προσφέρει στο παιχνίδι και την ομάδα του, άσχετα με το αν δεν φέρνει πολλές νίκες.

    Κόρο και Ασημακόπουλος ενοχλήθηκαν από τα όσα είπε ο Παππάς, ωστόσο η κατάσταση πήγε να ξεφύγει στο τέλος της κουβέντας, με τους Κόρο και Αλέξη να χρησιμοποιούν προσβλητικά λόγια και τον Γιώργο Λιανό να τους διακόπτει σχεδόν φωνάζοντας.

    «Μήπως σου έδωσε 2.000 για να τα πεις αυτά;», είπε στον Παππά ο Κόρο, πετώντας σαφές υπονοούμενο για την δωροδοκία που ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να του κάνει ο Τριαντάφυλλος για να μην τον ψηφίσει.

    «Επειδή με προσβάλουν τα λόγια σου και αυτά που είπες για τον Τριαντάφυλλο κι επειδή έχεις κι εσύ πολλά… κάκαλα και είναι βαριά, σου προτείνω να τα βάλεις εκεί που ξέρεις» απάντησε ο Αλέξης, με την ένταση να ανεβαίνει και τον Λιανό να αναγκάζεται να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι για να τους κάνει να σταματήσουν.

    «Αν καταφέρω και μείνω πάμε για πόλεμο» είπε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος, αφού ευχαρίστησε τον Αλέξη για τα όσα είπε. Τόνισε επίσης πως όλη η ομάδα «θέλει να φύγω».

    Το τελευταίο σχόλιο παραδέχτηκε ο Ασημακόπουλος λέγοντας πως όντως δεν τον θέλουν πλέον στην ομάδα τους.

    Στη σέντρα ο Τριαντάφυλλος:

    Σκληρές κουβέντες από τον Αλέξη στον Κόρο:

    «Αν μείνω θα είναι πόλεμος»:

    Διαβάστε επίσης:

    Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θα βάλω ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος στο ΣΕΗ

    «Έφυγε» ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

    «Η Φάρμα»: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου



    ΣΧΟΛΙΑ