Παίκτες από τη Μπλε και την Κόκκινη ομάδα είναι υποψήφιοι απόψε στο Survivor, καθώς τα δύο αγωνίσματα ασυλίας μοιράστηκαν αυτή την εβδομάδα.
Από τη μία, οι Μπλε «έδωσαν» τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ενώ οι Κόκκινοι την Μαριάνθη Κάσδαγλη και τον Τριαντάφυλλο.
Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», μαθαίνουμε ότι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης.
Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν αυτός που δήλωσε πως: «Μου έστειλαν spoiler ότι φεύγει ο Ταβλαδάκης. Ο άνθρωπος που μου το έστειλε, μού έστειλε χθες και όλα τα δρώμενα χαρτί και καλαμάρι. Έπεσε μέσα 100%»!
Στο μεταξύ, τα πνεύματα είναι ιδιαίτερα οξυμένα και στις δύο παραλίες με τους παίκτες να έχουν στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου.
Δείτε το βίντεο από το «Ευτυχείτε»:
Διαβάστε επίσης:
Survivor: Το ντέρμπι, η διαμάχη και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)
«Η Φάρμα»: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Έφηβοι έως και 12 ετών θα μπορούν να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- ΔΝΤ: Εξετάζει σενάρια για το ποιες χώρες μπορεί να χρειαστούν βοήθεια λόγω του πολέμου
- Ισπανία: Μίνι ανασχηματισμός, ο υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
- Ισραήλ: Ένας νεκρός και 14 τραυματίες από ομοβροντία ρουκετών που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.