• LIFE&STYLE

    «Η Φάρμα»: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου


    Αντίστροφα μετράμε πλέον τις μέρες για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της «Φάρμας», που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

    14 επίδοξοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, μακριά από τον πολιτισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Χωρίς ανέσεις,  άφθονο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και επαφή με τον έξω κόσμο, οι 14 παίκτες θα κληθούν να ζήσουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

    Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, του οποίου την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης, θα υπάρχει και ένας επιστάτης, ο οποίος θα επισκέπτεται την «Φάρμα» μια φορά την εβδομάδα και θα αναθέτει στον αρχηγό μια αποστολή.

    Ο λόγος για τον 36χρονο Βασίλη Φιλίππου.

    Ποιος είναι ο Βασίλης Φιλίππου

    Ο Βασίλης Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας και είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας. Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, την οικογένεια και τον Θεό.

    Εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι.

    Στόχος του να φτιάξει κάποια στιγμή μια μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

    Αγαπημένες του ασχολίες, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γυμναστική.

    Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και φυσικά να περπατά και να τρέχει στη φύση, που τόσο αγαπάει.

    Δείτε το καλωσόρισμα του Σάκη Τανιμανίδη στους αγρότες:

    Οι πρώτες στιγμές των Αγροτών:

    Διαβάστε επίσης:

    «Η Φάρμα»: Την Παρασκευή η πρεμιέρα με τον Σάκη Τανιμανίδη

    «Η Φάρμα»: Ποιοι είναι οι 14 παίκτες του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1

    Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ