• LIFE&STYLE

    Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θα βάλω ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος στο ΣΕΗ

    Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, εξέρχεται από το κτήριο της εισαγγελίας πρωτοδικών μετά από την κατάθεση του, με την ιδιότητα του μάρτυρα, ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών. Αθήνα, Δευτέρα 22 Φεβρυαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Την επιθυμία του να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά τη λήξη της θητείας του ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε δηλώσεις του στο περιοδικό Λοιπόν έκανε γνωστό πως σε ενάμισι χρόνο, όταν και λήγει η θητεία του ως πρόεδρος, θα αποχωρήσει από το σωματείο και δεν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα.

    Ο κ. Μπίμπιλας, που στήριξε τους συναδέλφους του που έπεσαν θύματα βίας και βρέθηκε στο στόχαστρο του προφυλακιστέου Δήμητρη Λιγνάδη, αποφάσισε να ξεκουραστεί μετά το τέλος της θητείας του, η οποία έχει τύχει καλής κριτικής.

    Μάλιστα δέχτηκε και την στήριξη των συναδέλφων του στην επίθεση που δέχτηκε από τον Λιγνάδη, δείγμα του πόσο εκτιμούσαν το έργο του στον ΣΕΗ.

    «Θέλω να τελειώσει η περίοδος που είμαι πρόεδρος και να φύγω να πάω διακοπές. Θα είμαι πρόεδρος άλλο ενάμιση χρόνο, μετά τελειώνει η θητεία μου και δεν ξαναβάζω ποτέ, παρά μόνο για το ΤΑΣΕΗ, όχι για το ΣΕΗ» ανέφερε ο Μπίμπιλας στο Λοιπόν.

    «Θα μπουν νέοι άνθρωποι, εγώ απλώς βοήθησα. Θα είμαι 67 χρονών όταν θα φύγω. Έχω άλλα πράγματα, θα πρέπει να γράψω τα βιβλία μου, έχω να ετοιμάσω το λεύκωμα… Θέλω να τ’ αφήσω πίσω μου, όπως και καλή αύρα» συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός.

    Διαβάστε επίσης:

    «Έφυγε» ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

    Σπύρος Μπιμπίλας μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

    H αγκαλιά της Σοφίας Μπεκατώρου στον Σπύρο Μπιμπίλα: Οι πρωταγωνιστές του ελληνικού #MeToo είναι ενωμένοι



    ΣΧΟΛΙΑ