• LIFE&STYLE

    Survivor: Χαμός με Τόνι και Χικμέτ – «Είσαι καραγκιόζης» (video)

    • NewsRoom
    γιωργος λιανος

    Οι δύο παρουσιαστές του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία


    Έναν συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor. Αν και η ελληνική ομάδα έδειξε πάθος και θέληση, στο τέλος οι Τούρκοι επικράτησαν με τελικό σκορ 8-10 τελειώνοντας το παιχνίδι γρήγορα και μεθοδικά.

    Βέβαια, δεν έλειπαν και οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον Τόνι και τον Χικμέτ οι οποίοι συνέχισαν την κόντρα τους.

    Για ακόμα μία φορά ο Χικμέτ ήταν προκλητικός απέναντι στην ελληνική ομάδα, καθώς τη στιγμή που κέρδισε τον Τόνι στο αγώνισμα πήγε μπροστά του προκλητικά και άρχισε να φωνάζει.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τόνι έγινε έξαλλος, ωστόσο οι συμπαίκτες του κατάφεραν να τον ηρεμήσουν.

    Την τελευταία νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Χικμέτ ο οποίος χάρισε το έπαθλο των έξτρα προμηθειών στην ομάδα του, ωστόσο άρχισε και πάλι να προκαλεί τους Έλληνες παίκτες.

    «Είσαι καραγκιόζης», του φώναξε ο Τόνι μην μπορώντας να αντισταθεί, ωστόσο οι Τούρκοι πανηγύρισαν και δεν έδωσαν συνέχεια.

    Μετά το κυρίως αγώνισμα, οι Έλληνες παίκτες έπαιξαν το κουίζ των ερωτήσεων στο οποίο η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη.

    Η Χριστίνα Μπόμπα συμμετείχε και στο παιχνίδι, καθώς οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν πόσο μήκος έχει η δεξιά κοτσίδα της, ενώ στη συνέχεια έγινε για λίγο και συμπαρουσιάστρια.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Τι αποκάλυψαν η Μαρία και η Γιάννα για την κλίκα και την Άλκηστη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp – Χαμός στο Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη μάχη της τηλεθέασης Λαζόπουλος, MasterChef, Survivor, Τατουάζ



    ΣΧΟΛΙΑ