• LIFE&STYLE

    Survivor: Σκληρή κόντρα για το πολυτελές έπαθλο – «Ξέσπασε» ο Ογκουνσότο (video)

    • NewsRoom

    Σκληρός ανταγωνισμός στο Survivor


    Ένα αγώνισμα ισορροπίας για το έπαθλο της επικοινωνίας, αλλά και σκληρό ανταγωνισμό για ένα πολυτελές αυτοκίνητο, παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

    Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας είχαν τη δυνατότητα να διαβάσουν μηνύματα και να δουν βίντεο φιλικών τους προσώπων.

    Από τις γυναίκες κέρδισε η Δήμητρα η οποία επέλεξε την Αφροδίτη, αλλά και την Κατερίνα Δαλάκα για να μοιραστεί αυτό το έπαθλο. Από τους άνδρες νικητής αναδείχθηκε ο Τόνι ο οποίος πήρε μαζί του τους Βασίλη Βασιλικό και Παναγιώτη.

    Ο Παναγιώτης έλαβε βίντεο-μήνυμα από την κοπέλα του Εβελίνα και η συγκίνησή του ήταν ολοφάνερη, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς του είπε:

    «Σε βλέπω στον ύπνο μου. Θέλω να συνεχίσεις έτσι». Εκείνος φίλησε την τηλεόραση, ενώ έλαβε και μια συμβουλή από εκείνη.

    Ακολούθησε ο Τόνι, ο οποίος είδε βίντεο της γυναίκας του να του λέει:

    «Σε σκεφτόμαστε καθημερινά. Σ’ αγαπάω, σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου».

    Οι Έλληνες παίκτες φαίνεται πως είχαν συνεννοηθεί να κερδίσουν εκείνοι που ήθελαν να μιλήσουν με τους φίλους του, αλλά δεν είχαν παιδιά προκειμένου να δώσουν το πλεονέκτημα σε όσους έχουν παιδιά να κερδίσουν το επόμενο έπαθλο επικοινωνίας.

    Η αποκάλυψη έγινε από τον Πάτρικ Ογκουνσότο ο οποίος δήλωσε πως έχασε για να μιλήσει κάποιος άλλος με τους φίλους του, ενώ «ξέσπασε» με τη νίκη του Τόνι, ο οποίος έχει παιδιά.

    «Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένειά μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια… Εγώ έχασα (επίτηδες), για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του», είπε ο Ογκουνσότο.

    Ο Τόνι, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι δεν είπε σε κανέναν ότι θα χάσει εσκεμμένα και δεν γνώριζε αν έκανε συμφωνία με κάποιον.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης έδειχνε ξαφνιασμένος από τα όσα άκουγε.

    Στη συνέχεια του επεισοδίου, Έλληνες και Τούρκοι κοντραρίστηκαν στον στίβο μάχης σε μικτές ομάδες με αρχηγούς τον Παναγιώτη και τον Εμρέ για έπαθλο ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

    Ο αγώνας εξελίχθηκε σε σκληρό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 9-9. Στον τελικό της συγκεκριμένης φάσης έφτασαν η Δήμητρα και η Σεντά με συμπαίκτες τον Οκάι και τον Βασιλικό αντίστοιχα.

    Η Δήμητρα κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα της με αποτέλεσμα να προκριθεί στην επόμενη φάση. Στον μεγάλο τελικό που έκρινε τον νικητή του αυτοκινήτου, η Σουντέ ήταν εκείνη που στάθηκε τυχερή «κλέβοντας» τη νίκη από τον Νίκο και κέρδισε το πολυπόθητο αμάξι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Πώς σχολίασε η Άλκηστις Αλεξάκη την αποχώρησή της (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Τι αποκάλυψε για την φημολογούμενη επιστροφή της στη «Μουρμούρα» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος το Supernatural μετά από 15 ολόκληρα χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ