• LIFE&STYLE

    Survivor 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ

    Survivor συμβούλιο


    Συμβούλιο αποχώρησης είχαμε χθες το βράδυ στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης, Survivor και ήταν μια αποχώρηση που μας αφορούσε, αφού υποψήφιοι ήταν τρεις παίκτες από την ελληνική ομάδα.

    Ύστερα από την ήττα των Ελλήνων παικτών στο αγώνισμα ασυλίας, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση ψηφίστηκαν οι Ιουλιέτα Κίτρινου, Σπύρος Γουρδούπης και Ντέμη Τσαγανού. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε δίνοντας την θετική του ψήφο στην Ιουλιέτα και τον Σπύρο με αποτέλεσμα η Ντέμη να συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και να είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον τρίτο κύκλο του Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινό συμβούλιο.

    Η Ντέμη είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από την ψηφοφορία του κοινού, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη αποχώρηση για την ελληνική ομάδα, καθώς είχαμε προ ημερών την αποχώρηση του Δημήτρη Μαργαρίτη λόγω τραυματισμού.

    Η Ντέμη, κατά την αποχώρησή της, δήλωσε «Η αλήθεια είναι ότι είμαι στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ.

    Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω».

    Ντέμη Τσαγανού

    Δείτε την αποχώρηση της Ντέμης παρακάτω:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ατακάν Ισίκτουταν: Ποιος είναι ο κούκλος Τούρκος παίκτης του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο Survivor ο κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη – Τι είπε ο παρουσιαστής (video)



    ΣΧΟΛΙΑ