• LIFE&STYLE

    Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα «απογείωσαν» το ημίχρονο του Super Bowl 2020

    • NewsRoom

    Η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ στη σκηνή του Super Bowl 2020


    Ένα φαντασμαγορικό σόου έδωσαν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα, στη σκηνή του Super Bowl 2020, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο μεγαλύτερο αμερικανικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το Super Bowl, το οποίο φέτος διεξήχθη στο Μαϊάμι με τους Kansas Chiefs να αναμετρούνται με τους San Francisco 49ers σε ένα κατάμεστο στάδιο για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

    Βέβαια, την παράσταση έκλεψαν οι δύο Λατίνες σούπερ σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα, οι οποίες ανέλαβαν την ψυχαγωγία των θεατών στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού.

    Την αρχή έκανε η Ντέμι Λοβάτο, η οποία τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ, ενώ όταν ήρθε η ώρα του 15′ σόου, το πιο εκρηκτικό δίδυμο που έχει περάσει από την σκηνή του Super Bowl, μάγεψε με τις κινήσεις του και ένα ξεσηκωτικό megamix με αγαπημένες επιτυχίες.

    Το σόου άνοιξε η Κολομβιανή Σακίρα, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή και χόρεψε, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ενώ στη συνέχεια βγήκε η JLo πάνω σε έναν στύλο, παραπέμποντας στην ταινία «Hustlers», αναστατώνοντας τα πλήθη.

    Η εντυπωσιακή show woman από το Πουέρτο Ρίκο άλλαξε φόρεμα και πρόσφερε μια συγκινητική στιγμή, όταν μοιράστηκε την σκηνή με την μόλις 11 χρονών κόρη της, Έμμε και τον τραγουδιστή Τζ. Μπάλβιν, με τους οποίους ερμήνευσε το «Limitless».

    Το σόου έκλεισαν με το αγαπημένο «Let’s Get Loud».

    Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ

    Εν μέσω των πολιτικών εξελίξεων στην Αμερική και το μεγάλο ζήτημα των μεταναστών, τους οποίους ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «έχει δαιμονοποιήσει», οι δύο Λατίνες τραγουδίστριες τίμησαν τις πατρίδες τους και έδωσαν ένα μοναδικό σόου γεμάτο στοιχεία της λατινοαμερικανικής κουλτούρας και της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

    Για την ιστορία, το Super Bowl 2020 κατέκτησαν οι Chiefs με σκορ 31-20!

    Δείτε ολόκληρο το σόου:



    ΣΧΟΛΙΑ