ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς υπόσχονται να αλλάξουν τις Κυριακές μας, με το πιο συναρπαστικό και αυθεντικό entertainment show του ANT1, που δεν είναι άλλο από το Sunday Live.
Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του show, υποδέχτηκαν εκπροσώπους των media, στο Villa Politia, για να τους δείξουν πώς «θα μπαίνουν στα σπίτια μας», από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, στον ΑΝΤ1.
Οι δύο παρουσιαστές, πάντα χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, μαζί με συντελεστές του ΑΝΤ1, εξήγησαν το concept του νέου τηλεοπτικού ψυχαγωγικού προγράμματος, που θα φιλοξενείται στην prime time ζώνη της Κυριακής.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν «η μικρή Ζέτα» και «ο μικρός Νίκος», οι δύο λιλιπούτειοι παρουσιαστές που θα έχουν ενεργό ρόλο στο show και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Συντονιστείτε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου (και κάθε Κυριακή) στις 21.00 στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσετε μια από τις πιο απολαυστικές τηλεοπτικές εκπομπές της σεζόν. Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι θα είναι οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Καίτη Γαρμπή, Θανάσης Αλευράς, Γιώργος Μαυρίδη και ο θίασος του Grease.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033











Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.