• LIFE&STYLE

    Sunday Live: Το πιο αυθεντικό entertainment show του ANT1 ξεκινά την Κυριακή (video)

    • NewsRoom


    Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς υπόσχονται να αλλάξουν τις Κυριακές μας, με το πιο συναρπαστικό και αυθεντικό entertainment show του ANT1, που δεν είναι άλλο από το Sunday Live.

    Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του show, υποδέχτηκαν εκπροσώπους των media, στο Villa Politia, για να τους δείξουν πώς «θα μπαίνουν στα σπίτια μας», από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

    Οι δύο παρουσιαστές, πάντα χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, μαζί με συντελεστές του ΑΝΤ1, εξήγησαν το concept του νέου τηλεοπτικού ψυχαγωγικού προγράμματος, που θα φιλοξενείται στην prime time ζώνη της Κυριακής.

    Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν «η μικρή Ζέτα» και «ο μικρός Νίκος», οι δύο λιλιπούτειοι παρουσιαστές που θα έχουν ενεργό ρόλο στο show και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισαν τις εντυπώσεις.

    Συντονιστείτε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου (και κάθε Κυριακή) στις 21.00 στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσετε μια από τις πιο απολαυστικές τηλεοπτικές εκπομπές της σεζόν. Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι θα είναι οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Καίτη Γαρμπή, Θανάσης Αλευράς, Γιώργος Μαυρίδη και ο θίασος του Grease.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ