LIFE&STYLE

My Style Rocks: Επέστρεψε η Σούλα Γκλάμορους – Γιατί κατέβηκε η σελίδα της, τι είπε για τη Σοφία Λεοντίτση

  • NewsRoom


Επέστρεψε δυναμικά στα social media η “Σούλα Γκλάμορους” και με νέα της ανάρτηση στο Facebook δίνει συνέχεια στην κόντρα της με τη Σοφία Λεοντίτση.

Στην ανάρτησή της η Σούλα αναφέρει πως με δική της πρωτοβουλία “κατέβηκε” η σελίδα της, και όχι λόγω παρέμβασης της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, γράφει: 

Επειδή πολύ ντόρος έγινε για το τίποτα και παρατηρώ από την πανάκριβη πολυθρόνα μου εξελίξεις για εμένα -χωρίς εμένα- και πράγματα πιο φανταστικά από το μίκυ και τη μίνυ μάους, τον ποντικομικρούλη και από την ίδια την ύπαρξή μου, όντας το πρότυπο της μη βασικιάς, συμβουλεύτηκα το Δικηγόρο μου George Tzikas,( George Tzikas Legal Services – Criminal Lawyer) ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι τίποτε παράνομο δεν διαπράττω. Συγκεκριμένα όπως δικηγορίστικα μου τα είπε, όσα ανέφερα έως σήμερα για οποιοδήποτε πρόσωπο αποτελούν θεμιτή σάτιρα και κριτική από έναν χαρακτήρα που δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό. “Οι δυσμενείς κρίσεις για καλλιτεχνικές ή συναφείς προσωπικότητες ρητά κατά το νόμο δεν αποτελούν καν άδικη πράξη ( άρθρο 367 ΠΚ)”. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έπρεπε συνεχώς να σέρνονται στα δικαστήρια όλοι όσοι εκφράζουν μία άποψη που δεν αρέσει σε κάποιον άλλον. Με λίγα λόγια, οι απόψεις μου για πρόσωπα που επιλέγουν να εκτίθενται δημόσια, παραμένουν οι ίδιες, υπόκεινται και αυτές σε αντίστοιχη κριτική και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ νόμιμες- εκτός αν τα πρόσωπα που θίγονται δεν αισθάνονται ή δεν μπορούν να γίνουν δημόσια, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα-.

Το απόγειο της παραπληροφόρησης μάλιστα επήλθε όταν γράφτηκε από κάποια -τα στοιχεία της οποίας δε συγκρατώ, δεν ξέρω γιατί- ότι η σελίδα έκλεισε από τη Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μάλιστα την ευχαρίστησε και για το έργο της. Πρώτον, όπως ενημερώθηκα, για να λάβει χώρα άρση απορρήτου στο ίντερνετ πρέπει να εφαρμόζονται ρητά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διαδικαστικές νομικές πράξεις (βούλευμα από δικαστικό συμβούλιο, εισαγγελική διάταξη που θα επικυρωθεί από βούλευμα, τέλεση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ κτλ). Συνεπώς, κανένας δε θα μπορούσε να άρει το απόρρητο ή να κατεβάσει τη σελίδα γιατί και πάλι δε θα μιλούσαμε για κακούργημα (ηθικό κακούργημα βέβαια και τρανταχτή απόδειξη basicness ενδεχομένως είναι το να ευχαριστείς δημόσια κάποιον που δε σε βοήθησε ή που δε ζήτησες καν τη βοήθειά του). Δεύτερον, ποιο είναι το μπούλινγκ που υπέστη κάποιος από το να αναφέρω προσωπικές μου κρίσεις ; Ποια δηλαδή η φυλετική, σεξιστική κλπ κρίση που διατυπώθηκε; Τεχνηέντως επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί μία εντύπωση επί ανύπαρκτων δεδομένων και χωρίς τη δυνατότητα αντιλόγου. Τρίτον, σιγά μανδάμ που θα ασχοληθεί η δίωξη με εσένα –φαντάζομαι και ελπίζω πως έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνει-. Η σελίδα κατέβηκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ από εμένα για να γελάσει το χειλάκι μου με τα basic σχόλια που θα ακολουθούσαν- και ευχαριστώ EMENA που το κατάφερα. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να δω την αντίδραση στο πρόσωπο αυτών που χάρηκαν τώρα που επανεμφανίστηκα και δεν μπορούν να πάρουν πίσω και τα ευχαριστώ που δώσανε απλόχερα.

Συνοψίζοντας, λυπάμαι που κάποια υπαρκτά πρόσωπα προσπαθούν να λάβουν δημοσιότητα από ένα φανταστικό χαρακτήρα που έχει μεγαλύτερη απήχηση από αυτά. Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια αυτή, όμως δεν μπορώ και δεν έχω χρόνο να τη στηρίξω παραπάνω. Τα φιλιά μου, η αναστάσα εκ των σκουπιδιών, Σούλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλη η Σοφία Λεοντίτση – Οι απειλές που δέχεται και η προειδοποίηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Χριστόπουλος: Ποια παίκτρια «βλέπει» νικήτρια του My Style Rocks;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η Σούλα Γκλάμορους που ντύθηκε η Σοφία Λεοντίτση (video)ΣΧΟΛΙΑ