• LIFE&STYLE

    Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η επιστροφή στο Μονακό για το Πάσχα

    • NewsRoom
    Η πριγκίπισσα Σαρλίν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους

    Η πριγκίπισσα Σαρλίν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους


    Επανενώθηκε με την οικογένειά της η πριγκίπισσα Σαρλίν προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί το Πάσχα των καθολικών στο Μονακό.

    Η βασιλική οικογένεια πέρασε τις διακοπές μαζί, όπως δείχνουν και οι εικόνες που μοιράστηκαν στο Instagram.

    Σε μια φωτογραφία απεικονίζονται ντυμένοι στα λευκά έχοντας στο πλάι και ένα λαγουδάκι μέσα σε ένα πασχαλιάτικο καλάθι.

    «Καλό Πάσχα», έγραψε στη λεζάντα η Σαρλίν.

    Σε άλλες φωτογραφίες στα Stories της, βλέπουμε και μια οικογενειακή στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Παλατιού, όπου γιόρτασαν την Ανάσταση. Τη λειτουργία έκανε ο ιερεάς του Παλατιού, από το 1958 Père Penzo.

    Η Σαρλίν, ο Αλβέρτος και τα δυο τους παιδιά Τζακ και Γκαμπριέλα γιόρτασαν την Ανάσταση όπου λειτούργησε ο ιερέας του παλατιού από το 1958 Père Penzo.

    Η φωτογράφιση της Σαρλίν, του Αλβέρτου και των δύο παιδιών τους, Τζακ και Γκαμπριέλα, έγινε στο Παλάτι δίπλα στη μικρή οικογενειακή πισίνα, την οποία είχε εγκαταστήσει στον κήπο ο πρίγκιπας Ράινερ Γ’.

    Η κλινική στην Ελβετία και ο κορονοϊός

    Είναι το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο από τον Αύγουστο και η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τότε που έγιναν άτυπες πόζες στην αυλή του Παλατιού τον Νοέμβριο για τον εορτασμό της επιστροφής της πριγκίπισσας Σαρλίν από τη Νότια Αφρική.

    Μέρες μετά από αυτό το πορτρέτο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του είχε φύγει για να ζητήσει ιατρική βοήθεια σε μια ελβετική κλινική.

    Η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό στις αρχές Μαρτίου, συνεχίζοντας τη θεραπεία της στο πριγκιπάτο, αλλά δεν είχε εμφανιστεί δημόσια και δεν είχε ξαναρχίσει τις επίσημες εμφανίσεις της.

    Η φωτογραφία της Κυριακής ανέβηκε στα social media μετά τη λήξη της καραντίνας του πρίγκιπα Αλβέρτου ο οποίος είχε βρεθεί θετικός για δεύτερη φορά στον κορονοϊό.

    Η πριγκίπισσα Σαρλίν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους
    Η πριγκίπισσα Σαρλίν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους

    Διαβάστε επίσης:

    Η κλινική, η Αφρική, τα εξώγαμα – Λυγίζουν και οι πριγκίπισσες, το παράδειγμα της Σαρλίν του Μονακό



    ΣΧΟΛΙΑ