• LIFE&STYLE

    Στην Ελλάδα η «Μάγισσα» Ρόουζ ΜακΓκάουαν

    ροουζ

    Ρόουζ ΜακΓκάουαν


    Ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας κάνει η Ρόουζ ΜακΓκάουαν μαζί με την σύντροφό της, όπως αποκάλυψε στα social media. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια έκανε τεράστιο ντόρο ξεσκεπάζοντας τον πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον οποίο κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

    Η ΜακΓκάουαν έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης και ανακοίνωσε την παρουσία της αναρτώντας μία φωτογραφία από ένα επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Οι Μάγισσες», στο οποίο οι αδελφές Χάλιγουελ είχαν μεταμορφωθεί σε Ελληνίδες θεές.

    Στη συνέχεια, μοιράστηκε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από την βόλτα της στους δρόμους και τα στενά της Πλάκας και του Ψυρρή.

    Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την Ακρόπολη και το μουσείο, ενώ έκανε και ένα μοντάζ με την ίδια εικόνα που είχε ανεβάσει από τη σειρά, και μία νέα που τράβηξε.

    «Προτιμώ την πραγματική ζωή. Εσείς;», έγραψε κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας.

    View this post on Instagram

    I prefer real life. How about you?

    A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

    Το απόγευμα της Πέμπτης, η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αίγινα προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, ωστόσο ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη ενώ βρίσκονταν στην παραλία.

    Το διάσημο άφυλο μοντέλο και σύντροφος της Ρόουζ, Ρέιν Νταβ, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram Story, στο οποίο η πρώτη αποκαλύπτει ότι τέσσερα παιδιά τους έκλεψαν το αντηλιακό και τα φρούτα που είχαν μαζί τους.

    «Ήταν χαριτωμένα, όμως», σχολίασε η Ρόουζ ΜακΓκάουαν…

    Βέβαια, μετά φαίνεται πως τα παιδιά επέστρεψαν και έβγαλαν όλοι μαζί μία σέλφι!

    Η Ρόουζ ΜακΓκάουαν έχει παίξει σε cult ταινίες, όπως «Scream» και «Jawbreaker», ενώ η καριέρα της απογειώθηκε με τη συμμετοχή της στη σειρά «Οι Μάγισσες», στην οποία ενσάρκωσε την ετεροθαλή αδελφή των Χάλιγουελ, Πέιτζ Μάθιουζ, μετά την αποχώρηση της Σάνεν Ντόχερτι.

    Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, «Planet Terror», αλλά και «Death Proof», ωστόσο τα τελευταία χρόνια και μετά την αποκάλυψη για το σκάνδαλο με τον Γουάινστιν, έχει αποστασιοποιηθεί από την υποκριτική και το Χόλιγουντ.

    View this post on Instagram

    Said this to Yahoo News in 2014: “It’s always part and parcel of it, you’re expected as a woman, this is what you trade off of, this is how you sell tickets to the movies, this is your part of it,” she rattled off, regretting the state of the business. “Your job as a promoter is this: They’re not sticking a guy on the cover doing it, unless it’s like Seth Rogen doing a joke. So as a woman I’m expected to sell myself, my body, my image, my sexuality, in order to get your ticket sales up. It’s kind of fucked up. And it’s like, wait, I wasn’t aware that when I signed on to act, I had to sell myself that much.” Things are different now. I’m proud of having a hand in that. Most importantly, I’m proud that these young girls won’t be treated how I was because they know not to let themselves and others know not to manipulate them into it. F yes! #gameofthrones #rollingstone #rosearmy

    A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

    Έγραψε το βιβλίο «Brave», στο οποίο περιγράφει τα δύσκολα χρόνια που έζησε στο Χόλιγουντ, ενώ πλέον περνάει τον περισσότερο χρόνο της στην Ευρώπη.

    Η ανάρτηση της Ρέιν Νταβ
    Η ανάρτηση της Ρόουζ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν προσέλαβε δικηγόρο που εκπροσωπούσε το θύμα του, Ρόουζ ΜακΓκάουαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Ο Άντονι Μπουρντέν είχε ζητήσει βοήθεια πριν αυτοκτονήσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με όλο το cast



    ΣΧΟΛΙΑ