• LIFE&STYLE

    Στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση;

    • NewsRoom
    Αθηνά Ωνάση

    Αθηνά Ωνάση


    Τη χώρα μας αναμένεται να επισκεφτεί η «χρυσή» κληρονόμος, Αθηνά Ωνάση, μετά από 8 χρόνια. Η Αθηνά Ωνάση έχει αποκοπεί πλήρως από την Ελλάδα, καθώς έχει πουλήσει τα πάντα.

    Η τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα ήταν το 2007 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse Show. Τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον θαύμαζε από την κερκίδα. Ακόμη και μετά το deal που έκλεισε με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ και τη νέα εποχή του Σκορπιού, απέφυγε να επισκεφθεί μέρη που συνδέθηκαν στενά με την οικογενειακή της ιστορία.

    Σύμφωνα με το Gala, φέτος, η Ελλάδα καλεί την Αθηνά, μέσω της διοργάνωσης Longines Jumping Nations Cup που έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου.

    Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα από τα σημαντικότερα events ιππασίας στον κόσμο, γεγονός που βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι επιδόσεις και η βαθμολογία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη των ιππέων, γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι έχουν φροντίσει να σημειώσουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στην ατζέντα τους.

    Η Αθηνά, απ’ ότι φημολογείται, σκέφτεται σοβαρά να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό ιππικό ραντεβού. Άλλωστε, αγωνίζεται ακόμη έχοντας το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο για το οποίο δείχνει υπερήφανη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευαγγελία Αραβανή – Νίκος Οικονομόπουλος: Πρώτη κοινή φωτογραφία μετά τις φήμες χωρισμού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Επικός Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στους Chicago Bulls

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ράδιο Αρβύλα: Τρολάρουν τον Πολάκη για το κάπνισμα με ναργιλέδες και τσιγαριλίκια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ