• LIFE&STYLE

    Στην Αθήνα η Μαρί Σαντάλ για τον λαμπερό γάμο του Φιλίππου και της Nina Flohr

    • NewsRoom
    Μαρί Σαντάλ

    Μαρί Σαντάλ


    Στην Αθήνα κατέφτασε η Μαρί Σαντάλ για τον γάμο του Φιλίππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr.

    Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται το Σάββατο στην Ιερά Μητρόπολη της Αθήνας. Εκεί όπου το 1964 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με την 18χρονη τότε κόρη του βασιλιά της Δανίας, Άννα-Μαρία.

    Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία. Τότε το «παρών» έδωσαν μόνο οι γονείς του λόγω των περιορισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

    Ωστόσο, τώρα, ο Φίλιππος και η Nina πήραν την απόφαση να κάνουν ένα μεγαλύτερο γάμο στην Αθήνα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν τη θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης εκεί όπου το λαμπερό ζευγάρι θα υποδεχθεί αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

    Ήδη η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του αδελφού του γαμπρού, Παύλου, βρίσκεται στην Αθήνα, όπως βλέπουμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

    Η ίδια απαθανάτισε τον ελληνικό καφέ, τον οποίο απόλαυσε στην Αθήνα, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν ελληνικό καφέ στην Αθήνα».

    Δείτε την εικόνα:

    Μαρί Σαντάλ

    Βέβαια, εκτός από τη Μαρί Σαντάλ, στον γάμο θα παρευρεθούν και ο Παύλος Γλύξμπουργκ, αλλά και τα πέντε παιδιά τους.

    Δεν είναι γνωστή η λίστα των καλεσμένων του γάμου και της δεξίωσης, όμως, δεδομένη θεωρείται η παρουσία της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας, της πριγκίπισσας Μπενετίκτα και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

    Παρούσα θα είναι και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη -θείες του γαμπρού. Άγνωστο παραμένει αν θα δούμε και τη βασίλισσα Λετίθια μαζί με τον Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, ο οποίος είναι δεύτερος ξάδελφος του γαμπρού.

    Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών προκειμένου να τους τιμήσει, στον Ναυτικό Όμιλο.

    Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Nina Flohr: Από την Ιθάκη, στο St.Moritz και σύντομα στη Μητρόπολη
    Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Nina Flohr

    Σημειώνεται ότι ο Φίλιππος και η Nina αρραβωνιάστηκαν στην Ιθάκη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους το καλοκαίρι του 2020.

    Η Νina Flohr, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet, μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ και είναι πρώην δισεκατομμυριούχος.

    Διαβάστε επίσης:

    Παύλος και Μαρί Σαντάλ: Οικογενειακά με τα παιδιά τους στην Ακρόπολη

    Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Από την Ιθάκη, στο St.Moritz και σύντομα στη Μητρόπολη

    Κιμ Καρντάσιαν: Θα καταβάλει 23 εκατ. δολάρια στον Κάνιε Γουέστ για το σπίτι στο Χίντεν Χιλς



    ΣΧΟΛΙΑ