• LIFE&STYLE

    Στέλιος Κουδουνάρης στον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Νιώθω προσβεβλημένος» (video)

    Στέλιος Κουδουνάρης


    Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραχώρησε μέσω Skype συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε», και αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής στην οποία ήταν κριτής «My Style Rocks».

    «Εμείς συζητάμε συνεχώς με την παραγωγή. Σίγουρα, δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο γιατί η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή», είπε. Στις φήμες για το «ξεστήσιμο» του σκηνικού, ο σχεδιαστής απάντησε: «Το σκηνικό είναι εκεί που το αφήσαμε».

    «Περνάγαμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα και συνεχίσουμε να έχουμε επικοινωνία», διαψεύδοντας τις φήμες περί κόντρας με τον Λάκη Γαβαλά.

    Ο Στέλιος Κουδουνάρης, όμως, δεν έμεινε εκεί. Λίγο πριν ολοκληρώσουν τη συζήτησή τους, αναφέρθησε σε ένα προηγούμενο συμβάν. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, είχε πει δημόσια ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει αφήσει οικογένειες στον δρόμο γιατί κλείστηκε στο καμαρίνι του και έκανε βεντετιλίκια.

    «Δεν ισχύει αυτό, απλά βρήκα την αφορμή τώρα να σου απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο στο θέμα. Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος με αυτή την τοποθέτηση γιατί είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος στηρίζει την ελληνική οικονομία, έχοντας προσωπικό. Ξέρω πώς είναι να κρεμάς μία επιχείρηση», συμπλήρωσε ο σχεδιαστής.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ